Speelgoed

Spelen met je eigen puppy

Kinderen en puppy’s…  dat is magisch.
Toen onze labradoodle nog een puppy was duurden het ‘uren’ voor we vanaf het schoolplein weer thuis waren. Alle kinderen wilden het puppy aaien. En nog steeds, al is hij nu vier jaar. Voor alle kinderen die geen hond in huis hebben of voor altijd een eigen puppy willen, heeft BABY born® de Pony Farm Puppy Doodle ontwikkeld. Een super cute hondje.

Drinken en plassen
Het witte hondje met een grappige krulvacht wordt uit de verpakking gehaald. Er zit een botje en blauw flesje bij. Wat is ‘ie schattig! We moeten hem eerst ‘opereren’ en onderaan eerst het vachtje wegschuiven, dan het klepje met een kruiskop schroevendraaier openen, batterijen in het speelgoedhondje steken… en dan is puppy klaar voor gebruik.

Wij testen deze nieuwe schat van BABY born®. Wat ziet dit puppy er ook lief uit met z’n harige vacht en roze halsband. Wat is de bedoeling? Uitlaten hoeft niet, maar hij kan wel plassen! Serieus. Je geeft ‘m eerst drinken via het flesje. Dan hoor je drinkgeluidje. Daarna gaat hij blaffen… tijd om te plassen. Pssssttttt. Daarna kun je je eigen puppy verwennen met het botje, waar hij kauwgeluidjes op maakt.

Gaaf voor Kinderen heeft met plezier Pony Farm Puppy Doodle getest en onze conclusie: wat een lief en leuk hondje. 

AFGELOPEN - Winactie: BABY born® Interactief Bad met Schuim! 
 
Maak kans op het bad van Baby Born.
Wat is het?
Met het BABY born® Interactief Bad met Schuim kun spetteren, spatten en met bergen badschuim spelen...Pak je pop erbij en zet haar in bad.
Op de plank met badspullen zie je twee pompknopjes: het ene zorgt ervoor dat er water uit de douchekop sproeit en het andere maakt wolkjes van schuim. Net echt.
Welke poppenmoeder wil er nou geen bad voor haar pop?
Hoe maak jij kans op het interactieve bad?
Beantwoord de twee vragen:
1. Wat kost het badje bij Bol.com.
2. Waarom wil jij deze prijs winnen?
 
Het bad is naar de gelukkige winnares in Zutphen, Lisa M.