Speelgoed

Op wintersportvakantie met Playmobil

Wij mochten op uitnodiging naar het PLAYMOBIL Wintersport Chalet bij SnowWorld in Zoetermeer. De vrolijke, grote Playmobil poppen met bijpassende oorwarmers of muts en sjaal heetten ons van harte welkom en even later bewonderden wij de nieuwste serie ‘Wintersportvakantie’.
Moderne ski’s
Het winterse thema is door de speelgoedfabrikant tot in detail uitgewerkt; van een sfeervolle skihut tot sneeuwscooters en van een skischooltje tot wedstrijdskiërs.
Wat ons opvalt: de ski’s zijn in de loop van de jaren veranderd. Niet alleen in real life, maar ook bij Playmobil. Geen lange, rechte latten meer maar carfs. Geweldig!
Alles is tot in detail uitgewerkt. Dus er is bij de skiklas ook een mascotte en in de skihut is kunnen de Playmobil poppetjes een kop warme goulashsoep eten. Net echt!

De sneeuw in
Het is een feestelijke dag in SnowWorld, want alle genodigden kunnen kijken en spelen met de nieuwe Playmobil sets met thema wintersportvakantie én we mogen zelf de sneeuw in. We zien eerst nog even hoe Gene en het Elfje van Super 4 van de piste naar beneden suizen. 

En dan… krijgen onze Mees en Pien hun eerste snowboardles. Ze vinden het te gek en willen nu zelf ook op wintersport.
Dat wintersporten zullen zij voorlopig toch nog even spelenderwijs met de Playmobil set moeten doen…
De Winter Family Fun collectie is uitgerust met een skihut met restaurant en lodge, een skischool, een winterse 4x4 SUV met dakkoffer, een sneeuwscooter, een sneeuwballengevecht en verschillende wintersporters op ski’s, snowboard of de snowtube.
De PLAYMOBIL Wintersportvakantie is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is o.a. te koop via Bol.com.