Speelgoed

Ontdek de wereld met een magische pen

Weet jij hoe het kleinste continent heet? Wie heeft de piramides gebouwd? Of, waar leven de giftigste slangen ter wereld?
Op deze vragen wil jij de antwoorden wel weten, he. Nou, de magische, interactieve Tiptoi® weet het. In de nieuwe starterset ‘Mijn grote Wereldatlas’ ontdek je echt van alles over landen, culturen en dieren. Super gaaf!
Spelenderwijs leren
Al in 2012 leerden wij de bijzondere pen kennen tijdens het jureren voor Speelgoed van het Jaar. We schreven er een review over met als kop ‘Tiptoi is te gaaf’.
De jaren erna hebben wij uitgebreid gespeeld met Tiptoi en vaker getest, zoals de Raadsels voor op Reis, de dierfiguren en de Globe. Telkens weer was het leuk en leerzaam. Met recht spelenderwijs leren.
Mijn grote Wereldatlas
Nieuw in de reeks interactieve boeken, puzzels en speelgoed is de Tiptoi® starterset ‘Mijn grote Wereldatlas’. Je gaat hiermee op een ontdekkingsreis rond de wereld. Leer op een leuke manier de continenten, zeeën, landen en hoofdsteden kennen. Naast het boek en de tiptoi®-stift, bevat de starterset overigens ook een grote wereldkaart. Hang ‘m in je slaapkamer op en tip met de stift op de plaatjes in het boek of op de kaart en hoor daarbij meer dan 1500 geluiden, liedjes en spannende informatie. Superrr. 
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag een Tiptoi® starterset ‘Mijn grote Wereldatlas’ weggeven! 
 
 
Tien voor topo
Met deze starterset met het boek en de wereldkaart kom je echt van alles te weten over onze planeet. Van hoe heet het kleinste continent en waar leven de giftigste dieren ter wereld tot wat eten mensen in andere landen en wie heeft de piramides gebouwd? En… je kunt direct beginnen, want de bijgeleverde tiptoi® is al voorzien van alle audio bestanden. Uiteraard zijn er ook leuke spelletjes te spelen.

Zo vraagt de stift bijvoorbeeld om landen en hoofdsteden aan te wijzen. Eigenlijk een leuke manier van overhoren… Geslaagd? Met gemak haal je dan een tien voor je toets topografie!
 
Meer informatie is te vinden op Ravensburger.nl of op www.tiptoi.nl.
Te koop bij o.a. Bol.com.
 
Hoe maak jij kans.

We hebben 2 vragen voor je:
1. Noteer de link op het winformulier van een eerdere review over een Tiptoi product op Gaaf voor Kinderen.
2. Waarom wil jij zo graag winnen.

Je kunt tot 8 januari 2018 meedoen.
 
Winnaar: Patricia D. uit Stad aan 't Haringvliet.