Speelgoed

Schieten op je drone

Het filmpje van Splash Toys over de Drone Shooter werd eerst eens flink bestudeerd door de testers van 8 jaar. Op de verpakking staat 6+ dus dat zou zonder papa moeten lukken, zo dachten zij.
Het eerste wat even over het hoofd werd gezien, was het opladen. Er gaan maar liefst 4 AA batterijen in het laserwapen en hiermee wordt de drone (of noem het een ufo) opgeladen. Na een half uur kunnen ze aan de slag. De shooter wordt aan gezet en maakt meteen echte geluiden bij het schieten.


Naar buiten
De jongens proberen eerst om de drone binnen te laten vliegen (er zit plafond detectie op) maar dat lukt niet erg. Op een of andere manier kiest de drone steeds een locatie onder de bank. Tja, dan valt er weinig te schieten. De Drone Shooter gaat mee naar buiten en meteen de eerste keer gaat de drone goed de lucht in en wordt er wat in het wilde weg geschoten. De ene tester roept: “Het wapen trilt!” De ander: “Yes, raak!”. En dan belandt de drone weer op de grond.


Toegegeven de drone ziet er nogal plasticachtig uit, maar is wel vrij stevig. Het lukt niet iedere keer om de drone meteen goed te laten vliegen ener  volgen heel wat duikvluchten. Samen hebben de testers in ieder geval veel plezier, voor een kwartier. Want dan moet er weer opnieuw worden opgeladen.


Onze conclusie:

het is een grappige combinatie om een drone (hij is klein hoor) te laten vliegen en tegelijk te schieten. De geluiden zijn leuk, maar helaas kun je het wel kort achter elkaar gebruiken.

Te koop bij o.a. Bol.com.