Speelgoed

Schattig robothondje voor jonge kinderen

Ahhhh, is het geen schatje! We hebben een puppy. Een lief, klein hondje. Om mee te spelen, zonder uit te hoeven laten. Yep, de Cutesy Pets hondjes en katjes zijn grappige, kleine robotdieren, speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar.
Staartje
Ons robothondje is Puppy gedoopt en er is al heel wat mee gespeeld. Puppy is niet heel aaibaar, want het voelt wel erg naar plastic  maar de pup ziet er wel ontzettend schattig uit. En hij kan lopen, blaffen, met z’n staart schudden, zachtjes janken en zelfs een poepgeluidje maken (haha). De kattenvariant gedraagt zich als een interactieve kat hoort te doen en miauwt, loopt, kwispelt en piept.

Actief hondje
Hoe hebben wij de Cutesy Pets interactieve hond getest? Eerst unboxen natuurlijk (wat vrij gemakkelijk ging omdat het robothondje met twee tapes in de doos vast zat, fijn kindvriendelijk). Daarna moest er een batterij in de buik worden geplaatst, waarvoor een kopschroevendraaier nodig is. Okay, geregeld… spelen maar.
Met een druk op het knopje op de rug is de hond geactiveerd en start met blaffen. Een schattig blafje hoor, niet zo hard.

Het hoofdje staat omhoog en dat betekent voor de interactieve hond dat hij blaft en kwispelt. Drukken we het hoofdje in het midden, dan start hij met lopen en gezellig blaffen. Puppy vindt het ook gezellig want hij kwispelt steeds. Als je het hoofd naar link of rechts draait, gaat de robothond in een cirkel lopen. Telkens blaffend en kwispelend. Supergezellig.

En ahhh, duw je het hoofd naar beneden, dan gaat ‘ie zachtjes janken. Tijd om ‘m op te pakken en gerust te stellen. 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen geeft dit Cutesy Pets hondje weg! 

 


Wat een schatje!
Een leuk stuk speelgoed voor jonge kinderen die dol zijn op dieren. Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zoals deze zwarte hond, maar er is ook een bruin interactief hondje of een bruin/witte interactieve kat. Te koop bij o.a. Bol.com.

Maak kans op dit interactieve hondje!

Vraag: Hoe zou jij dit hondje noemen én waarom wil jij deze Cutesy Pets zo graag winnen.