Speelgoed

Knijpen maar!


Squishies, ze zijn al een tijdje dé hit voor kinderen. En toegegeven, het voelt ook fijn om in zo’n zacht ding te knijpen wat daarna langzaam weer in model komt. En dan zijn er ook nog heel veel grappige modelletjes. Wij vinden vooral het broodje worst, de bak popcorn, de taco en de taart van de super slow rising Soft ’N Slo™ squishies te gek.
En dan nu…
Sinds half juni 2018 komt de nieuwe rage er al weer aan. Het heet: Bubbleezz™. Dit  zijn squishies gevuld met zachte slijmerige knijpbare parels. Ze doen ons denken aan die gelpareltjes in een wc-blok. Haha.

Heerlijk om in te knijpen dus! Wij ontvangen een grote gele leeuw en een kleinere, roze eenhoorn om te testen. Wat opvalt bij het openen van de plastic verpakking is de geur. Best wat chemisch zoet. Maar ach. Veel belangrijker is het om te weten dat de producten van Bubbleezz voldoen aan alle eisen volgens de richtlijnen binnen de EU en veilig, verantwoord en geschikt zijn voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Met bedeltjes
En wat is de leeuw uit het Jumbo (er zijn ook kleineren modellen, die heten Super) assortiment groot. Wij knijpen in de gele leeuw, zo groot als een hand en de pareltjes schieten alle kanten op. Maar wat is dat? Er zit iets groens in. En iets geels. Ahhh, op de verpakking staat dat deze schattige en kleurrijke squishies  charms bevatten. Kijk, dat is origineel. Een bedeltje tussen de pareltjes.

We blijven knijpen in deze zachte squishie, want in eerste instantie voelde het gele rubber wat vreemd en plakkerig aan. Maar het went… en is leuk. Wij vinden wel dat het plakkerige materiaal wat sneller vies wordt en mat van kleur wordt. Dat mag de pret trouwens niet drukken, want de Bubbleezz zien er gewoon gaaf uit en je kunt er waanzinnig in knijpen.

 
 
Er zijn in totaal wel 24 verschillende Bubbleezz, in een Super en Jumbo assortiment! En in allerlei kleuren, van geel tot blauw en van roze tot rood.
 
Elke Bubbleezz™ bevat zijn eigen verborgen bedeltjes en geheime berichtjes die hinten naar zijn unieke karakter.
Er zijn bedeltjes die veelvoorkomend zijn, maar er bestaan ook zeldzame en super zeldzame bedeltjes!
Deze schattige karakter combinaties zitten vol verrassingen en er zijn wel hónderden combinaties mogelijk in verschillende vormen en maten.
 
Te koop in Nederland bij o.a.: BigBazar, Blokker, Bol.com, Top1Toys, ToyChamp
België: SupraBazar, Dreamland, ToyChamp
Bekijk bij Bol.com het assortiment Bubbleezz™.