Speelgoed

Smooshen 2.0

Na de succesvolle serie met Smooshy Mushy’s in het voorjaar van 2018, is er nu al een nieuwe serie. Ze noemen het de do-dat donuts. Yeah, dat klinkt lekker.
Ruiken maar
Bij Smooshy Mushy gaat niet alleen om de knijpbare ervaring, het gaat ook om het verrassingseffect, het uitpakken. En vergeet niet het ruiken. Want, hmmmm, wat ruiken al die squishies lekker.
Wij pakken een verrassingsfles uit. Wat zal het zijn stroop, een milkshake of een ander lekker thema. De flesjes zelf zien er al cute uit. En dan de inhoud. Yeah! Je opent het deksel en het ruikt meteen lekker zoet.


Wat zit er in?
In zo’n verrassingsfles zit verbazingwekkend veel! Een lekker ruikende Mooshy-knuffel, een kleine bestie mini smooshy die ook nog eens lekker ruikt, stickers, een flesje, een naamkaartje én een mini-poster. Op die poster kun je aan de hand van een spelletje je smooshy-naam ontdekken.
En dan knijpen maar. Het zachte polyurethaanschuim voelt fijn en komt weer snel terug in z’n vorm. Wij smooshen graag en wij vinden dit een leuk cadeautje voor kinderen. Of superleuk om te verzamelen.