Speelgoed

Bellen blazen, wat een feest

Wij ontvingen in onze mailbox een bericht over Gazillion Bubbles. Zij hebben volgens heb mailtje hoogwaardige bubbelproducten en een geheime zeepbeloplossing voor grotere, meer helder en kleurrijke bubbels. Onze interesse is gewekt!
Er zijn drie verschillende producten: Giant Gazillion Premium Bubbles voor supergrote bellen, Gazillion Bubbles Tornado voor een bellenstorm en Gazillion Bubbles Whirlwind Party Machine voor een bubbelfeest.


Tornado testen
Gaaf voor Kinderen ontvangt de Gazillion Bubbles Tornado en wij slaan aan het testen. Onze 9-jarige Pien laat in een livestream op Facebook zien hoe het bellenblaasapparaat werkt. In real life, zonder dus voor te testen. De review is zoals ‘ie is en wij vinden het apparaat grappig.
Na het installeren van de batterijen zetten de we bubbelmachine, zoals in de instructies staat, op het dienblad. Nu gaat het flesje zeepoplossing er op en met een druk op de gele knop gaan de bellenblaashoudertjes draaien en komen en mooie bubbels en bellen uit. Heel feestelijk!

Zeepsop
Het mag dan wel niet zo’n enorme tornado aan bubbels zijn als wij hadden verwacht, we vinden het wel een leuk stukje buitenspeelgoed. Beetje jammer dat de 100 ml van de geheime oplossing van Gazillion snel op is. We gaan het dus proberen met een zelfgemaakt zeepsop mengsel. En joepie, dat werkt ook best. Maar, bij Bol.com kun je ook een 4 liter navulling bellenblaas van Gazillion bestellen. Ook handig!
Reken dus maar dat de bubbelstorm nog regelmatig door onze tuin waait.