Speelgoed

Een ei uitbroeden

Wist jij dat… 5 oktober wereldwijd Hatchimalsdag is? Nou, wij wisten dat tot voorkort ook niet (en wij kenden het werkwoord ‘hatchen’ óók nog niet ). Het is natuurlijk een mooie marketingstunt, maar tegelijk ook een leuke feestdag.
Hatchimalsdag!
Wat er zo gaaf is aan Hatchimalsdag… iedere keer wordt er weer iets nieuws rondom de Hatchimals gelanceerd. Ooit – in 2016 – begon het met de introductie van een ei waar na lang broeden een Hatchimal uit kwam, een schattig, harig diertje om te verzorgen. Het was meteen een groot succes en de eieren vlogen de speelgoedwinkels uit. In 2017 kwam er groot ei, met Hatchimals Tweeling. Dubbel genieten. Tussendoor waren en CollEGGtibles, kleine eitjes om uit te broeden met een lieve, kleine Hatchimal, om te verzamelen. 

Hatchen
Nu in 2018 had speelgoedfabrikant Spin Master Gaaf voor Kinderen uitgenodigd voor de lancering van de nieuwe Hatchimals. Een spannend moment, zeker omdat Meisje Djamila het eerste, grote gespikkelde ei kwam uitbroeden. Het werd een bijzondere lancering en dé verrassing was…  will you hatch a boy or a girl? Oftewel, komt er uit jouw ei een jongen of meisje. 
Hatchibabies
Na lang knuffelen met het ei, heel veel aaien en toespreken, gaan er oogjes glimmen in het ei en hoor je geluiden. Dan breekt het ei open…  “Ahhhh, wat een schatje”, was onze eerste reactie. Te lief zo’n Hatchibabie. Helemaal omdat Djamila het blauwe wezentje (een jongetje dus!) laat zien. Ze tovert uit het ei ook extra verrassingen. Een borstel, flesje, rammelaar en knuffel. De oogjes lichten op en aan de kleur kun je zien in welke stemming jouw Hatchimal is.
De lancering was heel geslaagd en Pien ging vol trots met Meisje Djamila op de foto én ze maakte een vlog.
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van Spin Master een CollEGGtibles 4 weggeven!
 
CollEGGtibles is de verzamellijn van Hatchimals, waarbij je mini Hatchimals-eitjes zelf kunt uitbroeden én verzamelen. Ze leven allemaal samen in één fantasierijke wereld: Hatchtopia.
Het stappenplan: van vertroetelen en broeden tot spelen en ruilen. 

1. Vasthouden: verzorg het ei goed. Geef het beestje extra veel liefde, zodat de Hatchimal kan uitkomen. Houd het eitje goed vast en wrijf zachtjes over het hartje.
 
2. Openbreken: wanneer de kleur van het hartje van paars naar roze verandert, is het tijd om de Hatchimal uit te broeden.
 
3. Sparen: breek het eitje voorzichtig open en ontdek snel welke Hatchimal je hebt uitgebroed.
 
Maak kans op het 4 pack.
Vraag: Welke bekende vlogger was er bij de lancering van Hatchibabies?
 
De eitjes zijn uitgevlogen naar 

Sharon in Hoogvliet.