Speelgoed

Altijd weer verrassend


Hebben jullie al gekeken naar onze livestream van de unboxing van de nieuwe variant van L.O.L. Surprise: de L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps. In 5 minuten kun je zien hoe gaaf wij het vinden: klik hier.

Vergrootglas
Unboxen is het trendwoord van de afgelopen periode. En wij geven toe, zo’n roze capsule uitpakken en telkens weer nieuwe verrassingen ontdekken, is gewoon gaaf. Wat extra leuk is, je houdt na de unboxing een cute poppetje met accessoires over. Ideaal om te verzamelen.

 


Open de eerste laag en je vindt een vergrootglas. Een belangrijke verrassing in de L.O.L. Surprise capsule want met het vergrootglas kun je de sticker met geheime berichten (na de tweede wrap) ontcijferen. Speur, schuif en denk om zo met de juiste codes de vakjes in de capsule te openen en bij je poppetje te komen. Elke pop heeft een vermomming. Door alle lagen te verwijderen, kun je zien wie het is. De vermomming verandert in verschillende modeaccessoires. Mix en matchoutfits voor talloze nieuwe looks.

 


15 verrassingen
In totaal komen er 15 verrassingen uit de capsule. En de roze, glitterende capsule is ook nog eens als draagtas of poppenstandaard te gebruiken en overal mee naar toe te nemen.
Ontdek samen met je vriendinnen wat jouw L.O.L. Surprise-pop nog meer kan. Kan ze eten (geef haar de fles) en ontdek de extra verrassing. Het ene poppetje komt met een waterverrassing als je haar in bad doet, de andere krijgt een andere kleur haar als je haar af laat koelen.

AFGELOPEN!
Blijf lezen... want onderaan staat een WINactie... 


 

Onze twee testers vonden het unboxen gaaf, maar juist ook na het uitpakken van alle verrassingen wordt er druk met de nieuwe L.O.L. poppetjes gespeeld. Alles wordt vergeleken en vooral gespaard. Op de verzamelposter is te zien welke looks er allemaal zijn.


Speelgoed van het Jaar 2018

L.O.L. Surprise is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018 in de categorie 6 en 7 jaar.

Je kunt nog stemmen en kans maken op speelgoed: www.speelgoedvanhetjaar.nl.

Reactie van de jury:

“De codes geven deze L.O.L. Surprise een extra dimensie. Zoeken, kiezen, proberen en verzamelen.”

De toelichting van de ontwikkelingspsycholoog is ook interessant:

"Behalve een training van de fijne motoriek, moet ook het nodige speur- en denkwerk verricht worden en geëxperimenteerd worden om de vakje te openen.”


Voor de echte verzamelaars is er nu ook een groot L.O.L. Surprise huis! Meer weten over de verschillende producten? Bekijk de L.O.L. Surprise collectie bij Bol.com.
Onze tip: Volg L.O.L Surprise op Facebook: https://www.facebook.com/lolsurprise/

Maak kans op een L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps!

Vraag: Hoeveel verrassingen telt deze L.O.L. capsule?

Er is een winnaar... Lizet van G uit Helmond. Gefeliciteerd!