Speelgoed

Eenhoorn slijm maken!


Wat kunnen we nog zeggen over eenhoorns?
Dat ze GAAF zijn! Natuurlijk… en schattig, en hip, en gekleurd, en lief, en gewoon té cute. Kortom, hebben. Iedereen lijkt momenteel wel unicorn fan.
Dat zijn ze bij entertainment / speelgoedbedrijf MGA ook! Vandaar heel veel eenhoorns dit najaar. Ze noemen het Poopsie. Een knotsgekke speelgoedlijn in het teken van eenhoorns mét een geurtje én slijm. Want ja, slijm blijft ook een top trend.
Poopsie Slime Surprise Pakket getest
De 9-jarige testers Pien en Yana durfden het aan om een livestream te maken van de unboxing van het Poopsie Slime Surprise Poop Pakket. Hiermee maak je magische eenhoornpoep! Heerlijk... Met wat eenhoornmagie en veel glitters maak je mooie poep.

Bekijk de gebruiksaanwijzing eerst... dat vergaten de testers in hun enthousiasme. Je doet het eenhoorn food in het flejs, schenk er twee bekertjes water bij, dan goed schudden, 10 minuten wachten (!) en dan kneed je de geur door de unicorn magic slijm... en je hebt eenhoornpoep om in je sleutelhanger met drolfiguur te bewaren.
Het Poopsie Slime Surprise Pakket is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018 in categorie 6 & 7 jaar. 
 
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen geeft een Poopsie Slime product weg... lees dus door!


Dan is er ook nog een te schattige, lieve eenhoorn pop: Poopsie Surprise Unicorn. Wij hebben een blauwe eenhoorn die we graag een flesje geven uit het Unicorn-voerpakketten (slijmpoeder). Verzorg je eenhoorn goed, kam haar manen en oeps… poep. Tja, ze heeft net haar flesje gehad dus nu moet ze op het potje. Voeg wat glitters toe en je hebt een prachtige slijmhoop eenhoornpoep.
De verpakking Poopsie Surprise Unicorn bevat 1 Surprise Unicorn (of Rainbow Brightstar of Oopsie Starlight)

Poopsie Pooey Puitton
Over de top! En dus gaaf voor meiden. Een grote Pooey Puitton tas in de vorm van een drol.
Voor creatieve meiden. Lachen gegarandeerd. Bekijk zeker het instructieboekje om optimaal van je Puitton te genieten. Er zitten namelijk méér dan 35 magische verrassingen in! Creëer magische, geurende unicornhoopjes in alle kleuren van de regenboog!
Voeg wat magie toe, vergeet de glitters niet én met crunch maak je steeds weer nieuwe eenhoorncreaties. Het eenhoornslijm neem je in de exclusieve sleutelhanger met drolfiguurtje overal mee naar toe. Pfooeeehhh.
Laat iedereen een eenhoornpoepje ruiken met deze gloednieuwe speelgoedlijn…

Reken maar dat Poopsie hoog op de wensenlijstjes staat. Een ideaal cadeau dus.

 
Maak kans op een Poopsie Slime Surprise product!
Vul op het formulier jouw favoriet in! Je ziet de producten bij Bol.com
Je kunt tot 19 november 2018 meedoen! 

De winnares:

Patricia M uit Beek en Donk.