Speelgoed

Zing mee met wereldster Rainbow Dash

Maak kennis met de zingende Rainbow Dash. En, zing vooral gezellig met deze vrolijke My Little Pony met regenboogmanen mee.
Nederlands
My Little Pony heeft Nederlands geleerd, want Rainbow Dash zingt gewoon in het Nederlands én ze zegt 15 coole uitspraken. Maar het leukst is het wellicht om lekker samen met de bekende pony een lied te zingen en samen de show te stelen.

Microfoon
Ze voelt zich een echte superster,  de Singing Rainbow  Dash, en ze heeft ook haar looks mee. Met haar hippe zonnebril op gaat zij door het leven als een wereldster. De My Little Pony wil haar roem met iedereen delen en ze vindt het dan ook prima als je haar rode microfoon pakt en meezingt.

In het boekje staan de teksten zodat je gezellig kunt karaoken. Je kunt Rainbow Dash ook alleen laten zingen, of samen. Als je op haar Cutie Mark drukt, hoor je de liedjes uit de My Little Pony bioscoopfilm of de tune van de tv-serie.
 
Zingen en spelen
Met My Little Pony Rainbow Dash kun je dus samen zingen met de microfoon, je kunt de pony coole uitspraken laten doen, luisteren naar twee MLP liedjes, maar je kunt natuurlijk ook gewoon spelen met de blauwe pony met manen in regenboogkleuren.
Zet haar zonnebril op, of af. En kam de gekleurde lokken van de pony.
 
GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!