Speelgoed

Speelgoed om te verzamelen


Vroeger verzamelde je postzegels, schelpen of bijvoorbeeld Flippo’s. Veel kinderen houden van verzamelen, dus wat dat betreft is het geen nieuwe trend. Maar een steeds terugkerende trend.
Verzamel ze allemaal!
Anno 2018 verzamelen kinderen nog altijd graag en veel. De tv-commercials roepen het uit ‘verzamel ze allemaal!’ en dat gebeurt dus ook. Extra gaaf in de spaarseries is tegenwoordig het verrassingselement. Je weet van te voren niet welke diertje/kleurtje/geurtje etc je krijgt en dat smaakt vaak naar meer. Kinderen blijven door die verrassing verzamelen én ruilen!
Kleine cadeaus
Bijkomend handigheidje, de verzamelproducten zijn doorgaans kleinere speelgoedjes en dus redelijk tot goed betaalbaar. Hierdoor is het een geliefd klein cadeau om te geven.
Maak je verzamelcollecties compleet…

Dit zijn de verzamel hits op het moment:

Lost Kitties
De ondeugende katjes, altijd klaar voor een smikkel-avontuur. Dit jaar kan je er wel 36 verschillende uit hun melkpakjes graven. De Kitties zitten verstopt in zachte klei in een mini melkpakje.
Lock Stars
Pimp je schooltas, jas of etui met deze hippe slotjes die de kleinste geheimpjes bewaken. Ze hebben allemaal een eigen karakter. En dat zie je!
My Little Pony: Cutie Mark Crew
Schattige mini-pony’s met accessoire in stapelbare huisjes, voor de fans van My Little Pony.
 
Littlest Pet Shop Hungry Pets
Je favoriete ‘huis’diertjes… in een voerblikje! Elk met hun eigen favo-snack. Trek het voerblikje open en ontdek van welke Pet jij het baasje wordt.
Trolls
Wie is er niet verliefd op de grappige Trollen met hun felgekleurde superlange haren. Om eindeloos mee te frummelen. Super leuk om te verzamelen.
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van Hasbro een gaaf verzamelpakketje weggeven! 
 
 
 
Maak kans op een pakketje met verzamelspeelgoed.
Vul op het formulier in welk speelgoed om te verzamelen jij het allergaafst vindt en waarom.
Winnaar: 

Larissa G uit Hoensbroek