Speelgoed

Ze heeft haar!


De rage rondom L.O.L. Surprise gaat door! En hoe?
Na het zien van de commercial over de nieuwste L.O.L. poppetjes, reageert Pien (10) heel enthousiast: “Ze hebben nu haar!” Ze dagdroomt verder: “Dan kan ik de haren kammen en vlechten.”
#Hairgoals
We gaan met veel plezier de #HAIRGOALS Makeover Series van L.O.L. Surprise testen. Er zijn 12 verschillende poppetjes, dus weer genoeg om te verzamelen. Al heeft Pien één speciaal poppetje in gedachten die ze het aller-allerliefst wil. Die met roze haren.

Unboxing
De vlogs van Pien in een livestream op Facebook Gaaf voor Kinderen gaan altijd lekker. Dus ook deze keer, zonder oefenen of voorbereiden, en dus real en recht uit het hart een live unboxing.
Wat??
Deze L.O.L Surprise #Hairgoals poppetjes zijn verpakt in een haarlakbus en tijdens het uitpakken vind je 15 verrassingen. Okay, er komt nog een laagje plastic vanaf en dat is niet duurzaam, maar fans zijn er dol op. Pien opent keurig de lagen en ontdekt krulspelden, schoenen, de outfit en de toverspiegel. Al vrij snel, bij het zien van de schoenen wordt Pien nóg blijer: “Deze wil ik! Met de roze haren.”
Roze haren
De laatste laag wordt verwijderd en inderdaad ze heeft haar. Roze haar!
Yeah, de L.O.L. Surprise!  #Hairgoals poppen hebben écht haar en dat betekent dus kammen en stylen.
Het roze poppetje wordt in de haarlakbus gezet en zo ontstaat een salon, inclusief heuse stoel. Daarna is de roze verpakking om te toveren naar handtas (even de hengsels goed bevestigen). Allemaal lekker multi-functioneel én je gebruikt de plastic voorwerpen dus allemaal.
 
 
Conclusie
Het roze haar wordt in een knotje gedraaid, er wordt een staart gemaakt en er is maar één conclusie:  L.O.L. Surprise #Hairgoals is Gaaf voor Kinderen!
De verzamelwoede gaat ondanks dat Pien meteen ‘haar lievelingspoppetje’ heeft gewoon verder. Want ja, je kunt ook twee limited edition poppen treffen, met 'molded hair' en zeldzame glitters.
 
Klaar voor nog een ontdekking? Geef jouw L.O.L. Surprise! pop een flesje of stop haar in bad voor een spannende waterverrassing, inclusief kleurverandering.
 
 
Hoe maak jij kans op een L.O.L. Surprise! #Hairgoals?
Bekijk de livevideo op Facebook Gaaf voor Kinderen en laat in een reactie weten of Pien met links of met rechts begint.
En
Je vult op het formulier in wat de L.O.L. Surprise!  #Hairgoals nu bij Bol.com kost.