Speelgoed

Tester aan het woord over: Bananas

Sinds begin februari 2019 zijn de Bananas bij de speelgoedwinkels te koop.

Wij vroegen onze lezers wie deze banaantjes wil testen. Heerlijk om te zien hoeveel kinderen dat graag willen doen.

Uiteindelijk ging er een Bananas naar Rubiya en zij gingen testen.

Haar moeder Maud schreef dit voor ons:
“Rubiya is dolblij met de Bananas en zelf vind ik het eigenlijk ook wel een heel leuk speeltje.

Doet me een beetje denken aan de knijpbeestjes uit mijn jeugd. Daar had ik een touw vol van in mijn kamertje hangen.

Dat kan nu ook met de beestjes die uit de Bananas komen. Je hangt ze vrolijk onder elkaar.”

 


Review Bananas door Rubiya (7 jaar)
“Mmm dit ruikt lekker naar snoep, naar die bananensnoepjes!” roept Rubiya verrukt. En dat is niet zo gek, want in het pakje dat ze van Boti ontving zit ook een banaan, namelijk een Bananas. 
De Bananas wordt eerst eens goed bekeken en besnuffeld. Rubiya vindt hem meteen al leuk, vanwege de vrolijke kleurtjes en omdat ze al vermoedt dat er een verrassing in zal zitten. Maar ook de geur vindt ze geweldig. En eerlijk is eerlijk, ze heeft nog niet eerder speelgoed gehad dat zo intens en zoet ruikt.


Verzamelkaart
Als het plastic (gelukkig maar 1 laagje) verwijderd is, wordt duidelijk dat de Bananas als een echte banaan gepeld kan worden. Met veel precisie worden een voor een de drie zakjes eruit gehaald en natuurlijk de verzamelkaart. En nu kan ze twee dingen doen: eerst de kaart bestuderen en daarna de zakjes openmaken, of juist eerst de speeltjes uitpakken en daarna op de kaart kijken. Rubiya is dol op verrassingen en kiest dus voor de tweede manier. Uit de zakjes komen een superschattige spin (niet gedacht dat we ooit zoiets zouden zeggen over zo’n kriebelbeest), twee mini-vriendjes, een sticker van diezelfde spin en mooie diamanten stickertjes.  Ook zit er een soort hangertje in voor het diertje.

Trend
Op de kaart ziet ze nog allemaal andere diertjes, maar de spin is nu al Rubiyas favoriet. “Al wil ik ook graag de jellyfish, en die en die...”, zegt ze al wijzend op de kaart. De Bananas doen dus helemaal mee aan de trend van speelgoed van dit moment: verrassingen uitpakken en vervolgens verzamelen. Vernieuwend zijn wat Rubiya betreft de geur en de hangertjes. “Want als je er meer hebt, kun je ze onder elkaar hangen. En ook de bananen kun je aan elkaar hangen, cool hè?”

Geheim bewaarplekje
De spin wordt opgehangen in haar kamer, de stickers (die je ook kunt gebruiken om het diertje op te pimpen) worden op een tekening geplakt en de banaan wordt meerdere keren gevuld met allerlei kleine spulletjes. “En zo is het ook een beetje mijn geheime bewaarplekje,” vertrouwt Rubiya me toe. Eind deze maand is ze jarig, en ik weet bijna wel zeker dat de Bananas op haar verlanglijstje zullen komen. En dan heeft ze straks een mooie slinger van geurige diertjes in haar kamer hangen en een tros vol banaantjes gevuld met geheimpjes. Groetjes, Rubiya en Maud"