Speelgoed

Knuffeldiertje om je pols

 

Toen wij de video over de nieuwe armknuffels – de Wrapples – zagen, waren we verkocht. Kijk even mee hoe schattig deze draagbare huisdiertjes zijn: filmpje Wrapples.
Daar word je toch vrolijk van! En nog vrolijker werden wij toen we de Wrapples van Little Live Pets konden testen. Onze tiener Pien pakt haar blauwe diertje, met de naam Skyo, uit en gaat aan de slag.


Om je pols
Met de slapband ‘sla’ je de zachte knuffel om je pols en kun je het diertje overal mee naar toe nemen. Fijn. Gezellig. Maar de Wrapples is meer dan een alleen een armband knuffel. Pien vindt al snel onder de staart (met een klittenbandje) het aan (en uit) knopje. Yes, geluid!
Gekleurde ogen
Op de verpakking lazen we al: Onze ogen lichten op en passen bij onze bui! - We zingen - Aai ons en we giechelen en spinnen - We kletsen met jou en elkaar - We vallen in slaap als we ondersteboven hangen - 50+ geluiden en reacties.


De schattige, blauwe knuffel hangt dus om Pien haar pols en bij iedere beweging gaat Skyo geluid maken én de ogen kleuren van groen naar geel en rood. Dat geeft zijn stemming aan. Okay, duidelijk… heel druk bewegen (alsof je in een achtbaan zit) vindt Skyo niet zo leuk (rode ogen).Snurken
Het is grappig hoe snel je tegen een knuffeldier wat geluid maakt terug gaat praten. Pien praat wat met Skyo en er komen steeds grappigere geluidjes uit het mondje. Wij weten zeker dat als er een vriendje voor de Wrapples knuffelarmband bij komt, er nog meer leuke geluidjes te horen zijn. Er zijn in totaal drie verschillende kleuren en diertjes: Skyo is blauw, Sisi is roze en Una is een regenboog unicorn.
Als Pien de armband omdraait en de knuffel dus op z’n kop hangt, begint ‘ie meteen te snurken. Hilarisch. Skyo valt in slaap. Lief!


Wij vinden de Wrapples knuffels voor om je pols schattig! Je kunt het diertje altijd bij je dragen en als je even geen zin hebt in gezelschap en geluidjes, dan hang je de knuffel naar onder (of drukt op het uitknopje). Erg leuk voor jonge meiden.

Op de verpakking staat 5+ wat vanwege veiligheidsvoorschriften waarschijnlijk zo is, maar meisje van een jaar of 3 zullen de Wrapples ook gaaf vinden. Je koopt Wrapples onder ander bij Top1toys.