Speelgoed

Speel onderwater met Playmobil


We waren uitgenodigd door Playmobil om onder water te gaan met de zeemeermin-speelfiguren. Niet letterlijk hoor, al kun je de zeemeermensen natuurlijk met gemak mee in bad of in het zwembad nemen.
Wij gingen voor de presentatie van de nieuwe en magische onderwaterwereld  serie naar pretpark Oud Valkeveen. Daar kun je overigens altijd op het Speelplein op de foto met grote Playmobil figuren.
Zeemeerminnen
Toen wij er waren werd het PLAYMOBIL Magic-thema ‘De onderwaterwereld’ gelanceerd, waarbij heuse zeemeerminnen aanwezig waren. Wat een feest. We konden op de foto met deze prachtige dames, we aten bijzondere onderwater-taartjes en we konden spelen met de nieuwe speelsets.

PLAYMOBIL Magic
De verschillende sets met thema ‘De onderwaterwereld’ zien er prachtig uit en zijn heel compleet, van koraal tot vissen en van zeemeermensen tot sieraden.
Het PLAYMOBIL zeemeerminnen-thema bestaat uit zeven speelsets. Naast een grote meerminnenfamilie is er een zeemeermens met een prachtige zeeslakkengondel, één met een schoonheidssalon en zijn er meerminnen met een heuse nachtlamp in een schelp. Ook heeft het thema een koraalpaviljoen met lichtkoepel, zijn er parelvissers met roggen en maakt de koning der zeeën met zijn haaienkoets de schitterende onderwaterwereld compleet.

Parels
Er is een nieuw spelelement bij deze serie, of beter gezegd: een verzamel element. Spaar de bijzondere zeeparels. Elk van de zeven sets bevat verschillende parels die verzameld kunnen worden in een fraaie pareldoos. Dát hoef je bij ons maar één keer te zeggen, want wij zijn dol op verzamelen.

Er wordt op de sample-tafel dus druk gespeeld met de Playmobil Magic schoonheidssalon met zeemeermin. Lekker tutten met haarversiering, de koraalspiegel, sieraden én dus de lichtgevende parels. Gaaf!

De staart van de PLAYMOBIL® zeemeerminfiguren is prachtig. Er zijn verschillende kleuren en figuren.

Buitenspelen
Tussen al het ontdekken en spelen met de onderwaterwereld sets, gaan de dames ook heerlijk buitenspelen in Oud Valkeveen. Ze weten niet hoe snel ze van attracties als de Vallende Schuit, Ooigevaar, de Draaimolen naar de botsauto’s en de waterfietsen moeten komen. Groot voordeel: er staan geen lange rijen en dat maakt de speeltuin tot een fantastisch uitje voor kinderen.

Dan ontdekken ze via de trampolines, de Goudmijn en het Luchtkussenpark het zandstrand. Te gek. Er staan palmbomen waar de meiden natuurlijk uitgebreid gefotografeerd willen worden.

Schelp als nachtlamp
Die dag wordt er ook geschminkt en iedereen kan op de foto met twee zeemeerminnen. Prachtig! Een magische dag. Thuis ontdekken we de set Nachtlamp in schelp met meerminnen verder.
Waanzinnig gaaf! Met drie zeemeermensen, drie parels, een zeester en schelp, twee zwaardvissen, een tropische vis… en een grote zeeschelp mét lampje. Deze zeeschelp kan gebruikt worden als nachtlamp. Zo kunnen kinderen wegdromen bij de onderwaterwereld van Playmobil.
Interactieve luisterverhalen
Het mag duidelijk zijn, wij vinden de nieuwe serie Playmobil Magic onderwaterwereld super gaaf.

We pakken nu meteen de kans om nog iets gaafs van het Duitse speelgoedmerk te vertellen. Namelijk de PLAYMOBIL® STORIES!

Dit zijn interactieve luisterverhalen om de creativiteit en taalontwikkeling van kinderen te stimuleren. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen genieten van zes doldwaze luisteravonturen, waarbij zij zelf het einde mogen bepalen. Koptelefoon op, speelfiguren erbij en het fantaseren kan beginnen...

De zes luisteravonturen zijn te beluisteren via https://stories.playmobil.com/nl_NL/