Speelgoed

Buitenspelen en challlenges met de Nerf MicroShots

Yes, Nerf blijft vernieuwen en dat zorgt nu voor explosief buitenspeelplezier. Geef de boys een miniblasters en ze verzinnen er zelf gave challenges voor.
In de Nerf MicroShots-serie zijn drie verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn blasters in ministijl (Ze heten Firestrike, Strongarm en Hammershot). Een handzaam formaat voor jonge kids. Okay, als moeder ben ik niet heel dol op dit schiet-speelgoed, maar als je het gaat ‘verbieden’ wordt het steeds interessanter voor de jongens. Dus krijgen ze een leuk pakketje waarmee ze samen plezier kunnen maken, lekker buiten aan het spelen zijn en actief een uitdagende competitie aan kunnen gaan. Yeah.
Laden
De blaster bevat twee officiële Nerf Elite-darts, vuurt één dart per keer af en wordt met de hand geladen (geen batterijen nodig). Laad één dart voor in de blaster, trek de hendel naar beneden om de blaster op scherp te zetten en haal de trekker over om te vuren.


Challenges
In ons pakketje zitten tips om een wedstrijd met elkaar aan te gaan met deze blasters. Tip 1: Wie is baas en scoort de meeste punten? Plak hiervoor de scorestickers op lege plastic flesjes en zet ze op een rijtje. Wie haalt de beste score? 1: op volgorde: van 10 naar 100 in het minst aantal shots. 2: in willekeurige volgorde met maximaal 6 shots.
Kleine Mees richt vooral op de 100 punten. En yes, het lukt. Het vriendje wil gewoon als eerste de zes plastic flesjes om laten vallen. Ieder wint op zijn eigen manier.
Dan volgen we de tweede challenge op, met een blinddoek de flesjes raken. Ai, dat blijkt lastiger dan gedacht. Maar wat een lol. De pijltjes vliegen ons om de oren.
Aanrader!
Het succesnummer is de flesjes met de blaster raken, maar dan niet serieus en rustig richten… nee, schiet onder je eigen been door of probeer het flesje eens te raken terwijl je op één been staat. Lachen!

Wil je zien hoe de test ging? Kijk naar de video Facebook GaafvoorKinderen.