Speelgoed

Hippe pop op social media

Wat kun je tegenwoordig nou nog aan nieuws voor een pop verzinnen… dat denken wij als we de blonde Snapstar pop Aspen via Speelgoed van het Jaar 2019 ontvangen. Nou, veel. Zo blijkt!

Leren op social media
Wat ons zeker positie stemt, en de jury van Speelgoedvanhetjaar.nl ook vindt: “Met de Snapstar poppen leert je kind op een veilige manier om te gaan met sociale media.” Dat vinden wij belangrijk. Want hoe zie je als kind nu nog wat er wel en vooral niet op social media kan, mag, moet. Van Insta tot TikTok en van Facebook tot Snapchat. Het is al ingewikkeld genoeg. Fijn dus dat de zes Influencers Poppen je daar een beetje bij kunnen helpen.
We kunnen er heel wat over schrijven, vooral dat de haren echt mooi zijn, de handen, armen, voeten, het hoofd en benen heel flexibel en dus beweegbaar zijn en je er leuk mee kunt spelen. Maar er is veel meer en dat citeren wij graag.
Toelichting ontwikkelingspsycholoog:
“De Snapstar, (mode)pop in zes verschillende uitvoeringen en een bijbehorende app waarmee de poppen in een virtual reality wereld geplaatst kunnen worden. De poppen zien er hip, cool en 'fashionable' uit wat jonge meiden heel erg zal aanspreken. Ze hebben elk een eigen uitstraling, waardoor er voor de meeste meisjes wel een pop bij zit die ze aanspreekt. Er wordt een 'green screen' meegeleverd, zodat er met een mobieltje foto's kunnen worden gemaakt van de pop, die met een bijbehorende app in allerlei achtergronden kunnen worden geplakt. Voor jonge meiden die van mode en aankleedpoppen houden, zullen de Snapstars bijna onweerstaanbaar zijn. Leuk om met een of meer vriendinnen met ieder hun eigen pop een fantasiespel te spelen, met mode bezig te zijn en leuke virtual reality plaatjes te maken. Extra accessoires en kleding kan los bij gekocht worden, wat de speelmogelijkheden (naast de virtual reality mogelijkheden) vergroot. De Snapstars bieden veel sociaal (en ook solitair) speelplezier.”
Snap - Style - Share
Met zo’n pop stap je eigenlijk een hippe wereld in, vol trends. Zowel in het echte leven als via de app. De zes poppen hebben ieder een eigen karakter, zo kun je in de digitale wereld op snapstarworld.com lezen. Ze heten Izzy, Echo, Lola, Yuki, Dawn en Aspen. Via je tablet of smartphone kun je de poppen eindeloos verkleden en van make-up voorzien.
Wij vinden de Snapstar pop een leukerd. Blij dat zij is genomineerd in de categorie 6-7 jaar voor Speelgoed van het Jaar 2019.
Wil jij je Snapstar squad uitbreiden of je eerste Snapstar scoren? Lees verder… 
 
Ben jij enthousiast geworden over deze hippe poppen?
Of wil je nu wel meer weten over Speelgoed van het Jaar 2019?
 
Ga dan naar www.speelgoedvanhetjaar.nl en breng je stem uit op jouw favoriete spel of speelgoed. Je maakt er ook nog eens kans om prijzen te winnen.