Speelgoed

Stoer zwaardvechten

De Screamsaber uit The Rise of Skywalker van Star Wars, wát is dat eigenlijk? Een stuk stoer speelgoed, kunnen wij nu melden. Maar tot voor kort hadden wij geen idee, als Star Wars-leek.

Hasbro vroeg ons of wij de Scream Saber Lightsaber wilden uitproberen en dat hebben we met plezier gedaan. Of beter gezegd, er is hier thuis ‘om gebattled’ wie er met het lichtgevende zwaard de meest rare geluiden kon maken.

Licht en geluid

Het zwaard is dus veel meer dan een ‘stok’ om mee te zwaardvechten. Zet het ‘aan’ knopje om en druk op de gele, rode of blauwe knop. Zoefff, de blauwe lichten in ons zwaard schieten aan en er klinkt en brul. Het blijkt het geluid van de razende TIE fighters en krijsende Porgs te zijn. Als je het zwaard snel beweegt, gaat het steeds vreemder klinken.

Eigen stem

Het allerleukst vinden wij de functie waarmee je zelf iets in kunt spreken of schreeuwen. Dat maakt indruk naar je zwaardvechtende tegenstander… Er wordt bij ons van alles ingesproken: van ‘Ik ben Star Wars’ tot ‘Jij laat Takkie zo uit’. 

 

De geluidseffecten zijn echt bijzonder en wij kunnen er heel hard om lachen. Je stem wordt vervormd als je met het lichtgevende zwaard zwaait. Je zou bijna vergeten dat je moet battlen. Verras je tegenstander met een raar woord of zin. Denk eens aan ‘Woeefffff’ of ‘Strijder! Ik pak je’ of gewoon ‘Aahhhhhh’.

Star Wars

Het stoere zwaard is gebaseerd op de acties en avonturen in Star Wars. Duik dus met je zwaard in de galactische wereld van Star Wars. De lang verwachte episode The Rise of Skywalker komt op 19 december 2019 uit in de bioscopen.

 

 

De nieuwe Scream Saber Lightsaber is fun, licht en geluid. En actie!

Hebben? Je kunt het bijzondere zwaard kopen via Bol.com bij Star Wars.

Overweeg je het spel aan te schaffen, klik dan op onze link. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!