Speelgoed

Armbanden met Lego maken

De armbandenset van Lego kenden wij nog niet, tot we de nominatie bij Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 zagen. Wauw, dat ziet er gaaf uit.
Verkiezing
Omdat GaafvoorKinderen.nl een aantal jaar in de vakjury van Verkiezing Speelgoed van het Jaar heeft gezeten, weet ik dat áls een product is genomineerd dat het een leuk en goed stuk speelgoed of spel is. In 2020 was ik niet aanwezig, maar heeft den vakjury, bestaande uit een pedagoog, journalist, een influencer en experts uit de speelgoedbranche, in zeven leeftijdscategorieën het beste speelgoed en de leukste spellen genomineerd. Nu is het de beurt aan de consument!


Door een stem uit te brengen via de Speelgoedvanhetjaar.nl site, bepaal jij mee wie de winnaars per categorie van het Speelgoed van het jaar 2020 worden én maak je zelf kans op een van de genomineerde artikelen. Op 4 november worden de winnaars van de Speelgoed van het Jaar verkiezing bekend gemaakt.
Knutselen
Terug naar de armbanden… we vinden de set in de categorie 8 & 9 jaar. Het is een grote set en dus een super creatief knutselprojecten om met je vriendinnen te doen.

In de LEGO® DOTS BFF armbandenset vind je vijf verstelbare, flexibele bandjes in verschillende kleuren die zowel rond bredere als smallere polsen passen. In de set vind je 295 tegels, waaronder tegels met speciale opdruk en heel misschien een superzeldzame tegel die is versierd met 5 hartjes. Ieder maakt zijn persoonlijke vriendschapsarmband. Het mooie… je kunt je armband telkens weer veranderen met de bouwstenen.


Zou jij zelf willen proberen om zo’n armband met LEGO bouwstenen te maken?

 

De onderdelen zitten in een bakje met verdeelvakken om de tegels te sorteren en in te bewaren.
Geef kinderen coole dingen om zelf te maken met LEGO® DOTS sets. Deze slimme knutselarmbandset biedt onbegrensde ontwerpinspiratie die helpt de creativiteit en het zelfvertrouwen van kinderen te versterken.Natuurlijk breng jij je stem uit op www.speelgoedvanhetjaar.nl