Speelgoed

Getest: L.O.L. Surprise! Remix Pets

Sinds eind september 2020 is er weer een nieuwe serie L.O.L. Surprise! ™ verkrijgbaar. Supergaaf hoe het speelgoedmerk steeds weer blijft vernieuwen. Nieuwsgierig naar de nieuwe L.O.L. Surprise! –series waarbij alles om muziek draait, gaan we de Remix Pets uittesten.


Disco Doggie
De 6-jarig Loïs is een grote L.O.L. Surprise!-fan. Zij verzamelt alle leuke poppetjes en zij komt graag de Remix Pets van L.O.L. Surprise! unboxen. Na het verwijderen van de kartonnen doos, waar al een cassettebandje op afgebeeld staat, zegt zij dat ze niet weet wat het is. Dus een korte uitleg over muziek volgt. Daarna opent ze de gele radio en dan gaat het snel met de unboxing. Vijf papiertjes (yes, beter dan plastic) verdwijnen snel van de schoenen, roze bril, trompet en beker. Ook het hondje komt tevoorschijn met een grote bos paarse krulletjes. Het is Disco Doggie! Yes, die vindt ze leuk.


Deel van lied
Loïs bekijkt de verzameling op het papiertje en komt al snel tot de conclusie dat haar fancy hondje één van haar favorieten is. Verzamelen it is, dus ze wil heel graag de andere dieren ook!
Bij L.O.L. Surprise! ™ laten ze weten: “De gloednieuwe pets vertegenwoordigen elk een muziekgenre met op de muziek geïnspireerde accessoires en een bijbehorende stijl. De pets willen het concert bijwonen, maar er mogen geen huisdieren naar binnen. Dus trekken ze hun NIEUWE vermommingsoutfits aan, waardoor ze net poppen lijken. Nu kunnen ze naar binnen glippen. De casette-verpakking van de Pets onthullen een deel van het Remix lied.”


Dat begrijpt Loïs nog niet en eerlijkgezegd begrijpen wij ook niet hoe je het cassettebandje kunt afspelen. Ze trekt het papiertje uit het bandje en daar staat een gedeelte van een songtekst op. Voor een 6-jarig niet helemaal duidelijk, maar na het lezen van de bijlage en de uitleg dat je een deel van een lied in handen hebt wordt de uitdaging om verder te verzamelen groter. Dus, je begrijpt wel wat er op haar Sinterklaas-, Kerstmis- en verjaardaglijstje staat. 

 


Over de L.O.L. Surprise! Remix-producten:
Bij alle L.O.L. Surprise! Remix-producten draait het om muziek. Zo hebben de Remix OMG poppen een vinyl plaat, die echt muziek afspeelt en kun je een boombox maken met de Hairflip en Pets verpakking. De O.M.G. poppen en tots staan klaar om op te treden en hun ultieme concert te geven tijdens hun -So Extra Tour-, maar alle muziek is geremixt!: ‘Unbox the lyrics’!


Fans kunnen naar www.lolsurprise.com voor gratis downloadbare ‘party’ activiteiten en de nieuwe Remix-dansmoves!