Speelgoed

Strijden met Battle Cubes

Heb jij al gestemd op Speelgoed van het Jaar 2021? Dit jaar heeft de vakjury per leeftijdscategorie drie winnaars aangewezen. Nu is het aan de consument, aan jou dus, om dé Publiekswinnaar(s) te kiezen. Surf dus naar Speelgoedvanhetjaar.nl en stem!
In de categorie 6 & 7 jaar, de leeftijdsgroep waarin het competitie-element een grotere rol krijgt bij het spelen, is Battle Cubes een winnaar!
Steen-papier-schaar
Strijden, daar draait het om bij Battle Cubes. Het draait om elkaar uitdagen en strijden, dus dit doe je met je vrienden of familie. Je kiest een superheld en dan stel je als uitdaging de steen-papier-schaar in op de Battle Cube. Daarna verberg je achter het masker van jouw gekozen held het symbool, dus of schaar of steen of papier. Je vouwt de Cubes naar de aanvalspositie, dus binnenstebuiten. Strijden maar… gooi de helden naar en tegen elkaar. Eén van de helden zal openklappen en de tegenstander ‘verslinden’.
Yes, je ziet meteen wie de winnende superheld is.


De jury vindt Battle Cubes een winnaar omdat: De botsing en omhulling ziet er spectaculair uit. Van tevoren is niet duidelijk welke superheld gaat winnen. Dat zorgt voor extra spanning. Dit speelgoed zorgt vooral voor gezellig en spannend speelplezier om met twee of meer kinderen samen te spelen.
Bekijk vooral ook de video op YouTube via Boti!
GaafvoorKinderen mag van leverancier Boti een Battle Cubes weggeven. 

Hoe maak jij kans?
Natuurlijk stem je op jouw favoriete spel of speelgoed op Speelgoed van het Jaar 2021, via www.speelgoedvanhetjaar.nl

Daarna vul je het formulier in wat de prijs van de Battle Cubes is én waarom jij graag wilt winnen.

Lees in de privacyverklaring wat we met de gegevens doen.

Powered by BreezingForms

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Prijzen zijn nooit inwisselbaar voor geld of andere producten! Winnaars ontvangen bericht van ons.