Speelgoed

In actie met de Pokémon Mission Trainer

Heb jij altijd al zelf een actiefiguur willen zijn? Lees dan verder… want met Pokémon Mission Trainer kan dat!

Dit goede speelgoed is winnaar Speelgoed van het Jaar in de categorie Actiefiguren. Dat wil zeggen dat het spel door een vakjury helemaal goed is gekeurd én dat er tot 28 oktober 2022 gestemd kan worden om de Pokémon Mission Trainer ook nog de Publieksprijs te laten winnen.

Actiefiguur

De categorie ‘actiefiguren’ is nieuw bij Speelgoedvanhetjaar.nl en wij vinden dat een terechte keus. Want actiefiguren spreken tot de verbeelding en er is heel divers speelgoed van beschikbaar. Op de website van Speelgoed van het Jaar omschrijven ze de drie winnaars in de categorie als volgt:

“De geschiedenis van actiefiguren loopt veelal gelijk met helden en oorlogen. Veel eerste actiefiguren waren vechtjassen, soldaten of helden als de Hulk en de G.I. Joe figuren uit de jaren ’60, vaak gezien als de eerste moderne actiefiguren. Actiefiguren hebben de speelgoedindustrie veranderd. De tegenwoordige populariteit van vele Disney en Marvel figuren kent geen grenzen, ook onder ouderen.

Onder actiefiguren vallen de grootste merken uit de industrie, zoals Pokémon.”

Pokémon

Alle Pokémon liefhebbers opgelet… jij kunt nu dus jouw actiefiguur worden. Met de Pokémon Mission Trainer is het jouw missies om acties uit te voeren waarbij je zoveel mogelijk Pokémon moet vangen. Dus hup, in de benen en aan de slag. De gevangen Pokémon kun je op de trainerkaart bijhouden.

Spring, kruip of schudt

Je krijgt de instructies van de Pokémon detector. Dit is een soort platte bol die je gemakkelijk in je hand vast kunt houden. Deze detector vertelt je met aanwijzingen en lichtsignalen wat je moet doen: springen, kruipen, naar links of rechts of… schudden met je detector om de Pokémon te vangen.

Hilariteit alom!

Je kunt dus met de Pokémon Mission Trainer zowel binnen als buiten actief aan de slag.

Natuurlijk ook gezellig om samen te spelen. Want, Pokémon is nog altijd een rage en dus wil iedereen wel met dit actiefiguur in actie komen!

GaafvoorKinderen mag een Pokémon Mission Trainer weggeven! 

Wij vinden Pokémon Mission Trainer een gaaf alternatief voor schermenactiviteiten.

Dus, wil jij in actie komen met dit speelgoed?

 

Vul dan je antwoord op de vraag in: Welke drie kleuren heeft dit speelgoed.

Je kunt op het formulier en op Facebook GaafvoorKinderen je antwoord achterlaten (doe je het op beide, dan heb je dus dubbel kans).

Wil je meer informatie? Klik dan op Boti.

De winnaar is:

Saskia van V uit Den Bosch