Speelgoed

Magnetisch constructiespeelgoed voor jonge kinderen

Speelgoed voor jonge kinderen… het kan best lastig zijn om iets geschikts te vinden. En natuurlijk, die eerste maanden heeft een baby geen speelgoedjes nodig. Langzaamaan zal de interesse voor – vooral gekleurde – voorwerpen en dus speelgoed komen. Maar wat is er dan écht gaaf voor jonge kinderen?

Creativiteit

Maak kennis met de wereld van SmartMax: kleurrijk en veilig magnetisch constructiespeelgoed voor jonge kinderen! Het magnetisch constructiespeelgoed staat garant voor hoogwaardige kwaliteit die de creativiteit van elk kind stimuleert. Met de My First lijn kunnen kinderen vanaf 1 jaar de magie van magnetisme verkennen en ontdekken. De extra grote onderdelen helpen hen om dit op een veilige manier te doen.

My First People

In de productenlijn van SmartMax zijn diverse basissets te vinden. Denk aan voertuigen, poppetjes en themasets. Het fijne van dit Belgische merk is dat alle onderdelen compatibel met elkaar zijn! Mix en match er dus lekker op los. Zo is er altijd een cadeautje voor de eerste verjaardag van een kind te vinden. En voor vele jaren daarna.

Mix en match

Nieuw sinds het voorjaar 2023 is de My First People set. Een set met vier figuren waarmee je bijvoorbeeld een kok, een bouwer, een tuinier, brandweerman kunt maken… of mix en match juist alle leuke gezichtjes met de verschillende hoeden en rompen om de grappigste looks te creëren!

Wat kinderen leren met dit speelgoed? Veel. Denk aan skills als; Hand-oog coördinatie, taal- en communicatie, samen spelen, kleur & vormherkenning, fantasie en creativiteit. Met SmartMax kunnen kinderen veilig de fascinerende wereld van magnetisme te verkennen.

Wij vinden deze SmartMax set Gaaf voor Jonge Kinderen!

AFGELOPEN - Vandaar dat we een set My First People weggeven. 

Op naar een goede start met My First People. Maak een kok, een bouwer, een tuinier, brandweerman… of mix en match grappige gezichtjes met verschillende hoeden en rompen om de grappigste looks te creëren!

Andere set

Een andere set is de My First Pirates (18m+). Wiebel mee aan dek van het piratenschip of ga op schattenjacht op een verlaten eiland. Alles is mogelijk met de metalen speeldoos die ook dubbelt als speelterrein en als opbergdoos voor alle onderdelen. Deze sets kunnen gecombineerd worden met alle andere SmartMax sets en zijn de perfecte toevoeging aan jouw SmartMax collectie.

Hoe maak jij kans op de SmartMax My First People set?

Bekijk op Bol.com de diverse sets en noem op het formulier 2 andere versies van ‘My First…’ van SmartMax. Schrijf ook op waarom jij zo graag wilt winnen…

Overweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!

De winnaar heet Hans D uit Dronten.