Speelgoed

Lachen met een vrolijke gummibeer

Dit is de must have voor iedereen die dol is op gummibeertjes. Je weet wel, die gekleurde snoepjes. De Gummymals zijn grote squishy’s in de vorm van zo’n gummibeer. Niet om op te eten dus, maar wel om enorm mee te lachen.

Speelgoedbeer

De Gummymals zijn echte speelgoedberen. Okay, de aaibaarheidsfactor is laag, maar met deze rubberachtige beren kun je wel spelen. De gummibeer is gemaakt van squishy-achtig rubber zodat je de vorm van de beer kunt indrukken of oprekken. Zo krijgt het beertje een grappig gezicht. Kietel het beertje op zijn buik en hij gaat licht geven én lachen.

20 geluiden

De knuffelbeertjes zijn dus interactief. Wat niet ophoudt bij het lichtgevende buikje maar juist ook de geluiden zijn grappig. Geef jouw Gummymal een flesje en leg beertjelief daarna in bed… ahhhh zzzzzslaap. Maar, eerst even een boertje.

Nog veel grappiger zijn natuurlijk de andere geluiden; van boeren tot scheetjes. Gummymals kunnen zo’n 20 verschillende geluiden maken.

Gummymals Gummybear zijn er in de gave kleuren blauwe, geel, rood en roze. Welke gummibeer kies jij om te verzorgen? Natuurlijk is het ook heel leuk om met de gummybears samen te spelen.