Spellen

Cool cricketspel

altalt

De zon schijnt en dan is er niets heerlijkers dan… buiten spelen! Natuurlijk kun je een potje voetballen of spelen op de schommel, maar ik heb nu iets nieuws: cricket. Nou is het spel cricket op zich niet nieuw, maar ik heb gewoon een te gek, gave uitvoering, namelijk met Barbapapa. Even de houten stukken in elkaar zetten, een parcours maken, balletje erbij en afslaan met die houten hamer. Eerst door het poortje van Barbamama en dan onder het boogje met Barbabientje. Het is nog best lastig om dat rode balletje door zo’n boogje te slaan. En de finish te halen.


Samen spelen
Als ik het Barbapapa cricketspel een paar keer heb uitgeprobeerd, neem ik het mee naar de camping. Je kunt de houten stukken namelijk gemakkelijk uit elkaar halen, mee op reis nemen en weer in elkaar zetten. Direct komen mijn vrienden meespelen. Cricket is een top spel om samen te spelen. Lachen hoor, wie het eerst de bal door Barbapapa tikt.
Als we klaar zijn met cricket spelen haal ik mijn Barbapapa Bingo uit de kast. Ook al zo gaaf. Ik word gewoon blij van deze gekleurde figuren. Nog blijer word ik als ik op de site vol spullen van Barbapapa kijk: Vanallesvan.nl. Hier hebben ze letterlijk alles van de Barbapapa familie, van dekbedovertrek tot knuffel en van lunchtrommel tot rijgkaarten.