Spellen

Kijken en onthouden

Electro… mijn ouders kennen het van ‘toen ze zelf klein waren’. Op zich vind ik dat wel leuk, maar ik was ook wel even bang dat het wat ouderwets is. Tot ik het Electro Wilde dieren ging testen. Dat is nog eens spelenderwijs verbanden leggen, goed kijken en onthouden. Het is weer eens iets anders dan achter de iPad…

Interactieve wijze leuk leren

Dit voorjaar verschijnen vier nieuwe edities van Electro, waarmee kinderen vanaf drie jaar op een interactieve wijze leuk leren. In de edities "Wilde dieren", "Voertuigen" en "Op de boerderij" ga je aan de slag met een boekje van 18 pagina's vol vragen en opdrachten. De editie "Dierenpret" bevat 12 kaarten met leerzame oefeningen. Je wijst met de wonderpen het antwoord aan op vragen als ‘wat zie je in de vijver', ‘wat hoort er bij elkaar' en ‘zoek dezelfde plaatjes'. Wanneer je het juiste antwoord aanwijst, hoor je een geluidje en zie je een lichtje. Leren is leuk met Electro!

Electro is een product van het educatieve pre-school label Playlab van Jumbo. Playlab staat voor vertrouwd, toegankelijk en duurzaam speelgoed. De spellen zorgen niet alleen voor veel speelplezier, maar zijn ook bedoeld om jonge kinderen iets wezenlijks mee te geven.