Spellen

Knettergekke lettertrechter

Noem een… tijdschrift met de letter… B! Een Sprookjesfiguur met de letter… P! Bij zulke vragen wil ik het antwoord heel hard roepen, maar bij het nieuwe partyspel voor jong en oud - Woordwijzer - is dat niet meteen de bedoeling. Ik moet namelijk eerst nog mijn gekleurde balletje door de trechter laten schieten. Ben ik snel genoeg geweest? Ligt mijn balletje onderop? Yes, dan mag ik het antwoord geven!

Gezelschapsspel

Goliath Games heeft weer een nieuw gezelschapsspel bedacht. Woordwijzer, de knettergekke lettertrechter. Ik vind het gaaf! Een lekker snel spel met wat spanning en actie. Je kunt het spelen met twee tot vier spelers vanaf een jaar of 8. Het is net een spannende quiz waar bij eerst aan de hendel getrokken moet worden om de categorie en de beginletter te bepalen. Weet je het antwoord? Gooi dan snel je balletje in de trechter.

Ligt jouw bal onderop? Dan mag jij het antwoord geven. Is het goed? Dan gaat het balletje in de kronkelige buis. Geen antwoord of een fout antwoord? Dan ben je het balletje kwijt. Wie aan het einde de meeste gekleurde ballen in de buis heeft, is de winnaar van dit spannende gezelschapsspel.