Spellen

Lachen met Twister Hoepla

hoepla

Haha, we liggen echt in een deuk als we Twister Hoepla spelen! Ken je het klassieke spel Twister? Nou, deze is nóg leuker. Je wordt nu zélf de Twister mat, want de bekende Twister stippen zijn nu ringen waarmee je je met elkaar verbindt om punten te scoren. Ik vind het nog leuker als er veel vrienden aan mee doen. Want dan buig je je echt in de gekste hoeken.

5 spellen

Twister Hoepla betekent maar liefst vijf verschillende spellen: Twister Plakken, Twister Ringwerpen, Twister Race,  Ringentwister en T-WirWar. Bij de laatste raak je zeker weten verstrikt in elkaar, maar houd je hoofd recht! Want je moet de Twister “T” op je hoofd zien te houden! En met Twister Plakken speel je in teams en je gebruikt je lichaam om de ringen op hun plek te houden. Als je bijvoorbeeld rood, knie aan knie draait, plaats je een rode ring tussen jullie knieën. De eerste beurt is makkelijk, maar elke beurt komt er een ring bij.

Dus je moet draaien, een nieuwe ring oppakken én de geplaatste ringen ook op hun plek zien te houden. Het spel stopt als één team een ring laat vallen. Dit moet jij zeker ook een keer testen.