Spellen

Snuffie Hup gaat op reis

Als je op vakantie gaat, neem je natuurlijk wat speelgoed van huis mee. En spelletjes! Gelukkig zijn er compacte reisedities van diverse spellen. Nieuw is Snuffie Hup Compact. Laat dat nou net één van onze favoriete spelletjes zijn. Wij hebben de grote variant en het blijft hilarisch spannend wanneer Snuffie het konijn van zijn heuveltje springt als wij er een worteltje uit trekken. Gaaf dus dat er nu een kleine variant is.

Snuffie Hup Compact

Toen wij een weekend naar een strandhuisje op het strand van Julianadorp aan Zee gingen, lag dit spel als eerst in de auto. ’s Middags was het tijd om aan de grote tafel onze nieuwe reiseditie te testen. Er komt een klein konijn op zijn konijnenhol uit de verpakking. De worteltjes zitten al op hun plaats (bij de gewone versie steek je de worteltjes eerst in de grond). Om beurten trekken wij een worteltje omhoog, net zo lang tot het konijn omhoog springt. Het blijft even schrikken en dat maakt het spel leuk en onverwachts. Wat echt handig is: het spel heeft geen losse onderdelen en geen batterijen nodig. Ideaal dus ook voor onderweg! 

 

 

 

Snuffie Hup is de nieuwe aanwinst in de populaire reeks Compact Games, de actiespellen zonder losse onderdelen. Noem een ander compact spel van Goliath Games en wie weet gaat Snuffie Hup eerdaags op reis naar jouw huis.