Spellen

Kies je eigen avontuur

Levensweg is zo’n klassiek bordspel, waar je ouders en opa en oma vast ook mee gespeeld hebben. Er is nu een variant Levensweg Junior. Ideaal dus voor kinderen. Reken maar dat je ouders ook mee willen spelen.

Het leven is een spel

Bij de Junior-editie gaat alles net even sneller en eenvoudiger en dat is fijn! Bij Levensweg Junior kies jij je eigen avontuur! Het werkt zo’n beetje net als bij de versie voor volwassenen, maar met veel coolere autootjes en attracties. Pien kiest natuurlijk het roze autootje. Op de doos van Levensweg Junior staat bij de roze cabrio: “spring erin en rij met mij. In roze ben je vrij en blij! Zo maak je vast wel even het ritje van je leven.” Mees pakt de stoere gele raceauto met deze tekst: “leef je leven lekker snel. Met geel win je toch vast het spel! Racen dus en scheuren maar. Jij bent de snelste van het jaar.”

Ze gaan op avontuur. Waar rijden ze heen… naar het strand, de ijssalon, een modderplas of naar de dierentuin? In de tussentijd verzamel je sterren en kijk je hoe de actiekaarten en de attracties (zoals het Pretpark of de Chocoladefabriek) je lot kunnen veranderen. Als je als eerste tien sterren hebt, win je!