Spellen

Trivial Pursuit spelen met de familie

Het klassieke familiespel Trivial Pursuit staat al jaren in onze spelletjeskast. De kinderen pakken het zo nu en dan, net als de klassieker Levensweg. Maar telkens blijkt dat het voor kids in de leeftijd 6-9 jaar best lastig is. Vandaar dat we blij zijn met de klassieke spellen in een nieuwe uitvoering. Namelijk: voor kinderen!

Trivial Pursuit Familie Editie

Gelukkig kent iedere leeftijd de juiste en geschikte familiespellen, dus Pien van 6 jaar pakt Levensweg Junior. Op de doos staat een leeftijdscategorie van 5+, dus dit bordspel is prima voor haar. Mees van bijna 10 gaat de uitdaging aan met Trivial Pursuit Familie Editie. Een gezellig vraag- en antwoordspel. Soms met weetvragen over geschiedenis, aardrijkskunde, sport of (nieuwe) media/amusement en soms met gewoon hilarisch grappige vragen. In totaal zijn er 2400 vragen, maar in deze speciale editie geheel afgestemd op kinderen. Er is namelijk een bakje met gele kaarten ‘voor kids’. Actuele vragen (met op de achterkant van de kaart de antwoorden) waarop kinderen het antwoord kunnen weten. Ouders halen hun vragen uit het blauwe bakje ‘voor volwassenen’. En zo wordt het een ideaal familiespel! Iedereen heeft gelijke kansen. En reken maar dat die bij ons thuis worden benut. Zoals zo vaak, heeft Mees weer game geluk en wint.

Gaaf voor Kinderen is overtuigd dat de Trivial Pursuit Familie Editie heel geschikt is om met het gezin te spelen! Wij hebben plezier… en wij leren ook nog wat van diverse vragen.