Spellen

Wat zeg jij nou...

Wát zeg je? “Heb je dieeeh aappp me diezoemerr lall” We verstaan er niets van. En dat is hilarisch! Met een vreemd ‘tandarts’bitje in je mond een zin uitspreken is lastig en vooral ontzettend grappig voor de rest van de spelers. Wat er werd gezegd? “Heb jij die app met die zoemer al?”
Rare zinnen
Het spel Speak Out is ontzettend grappig om met een groep vrienden te spelen, bijvoorbeeld tijdens oude jaarsavond of gewoon op een zaterdagavond. Op de doos staat dat het voor 16+ is en dat komt vooral doordat je een redelijk groot plastic bitje in je mond moet houden. Niet omdat de zinnen nou zo schokkend of raar zijn: “megagrote ballen? onmogelijk!” of “Ik bibber van buiten en ril van pillen’’.
De spelregels zijn simpel: lees met het bitje (mondstuk) in je mond de zin op het kaartje voor zolang de zandloper loopt. De andere spelers moeten raden wat jij zegt. Je mag wel je handen en voeten gebruiken om iets duidelijk te maken, dat maakt het alleen maar lachwekkender. Wie de zin goed geraden heeft mag de kaart houden. Diegene (of het team) met de meeste kaarten wint.
 
 
Speak Out bevat 200 dubbelzijdige kaarten, 5 – goed reinigbare - mondstukken en een zandloper. Op de doos staat hoe je de mondstukken kan reinigen… wel zo fris.
Wil je nu alvast lachen? Bekijk in dit filmpje hoe actrice Zooey Deschanel de uitdaging enthousiast aan gaat.
Een gaaf party spel!