Spellen

Pret met het Hasbro toilet

De naam Toiletpret is al even hilarisch als het spel zelf.
Als volwassene is het wellicht echt een raar spel om water uit het toilet over je heen te krijgen. Voor vooral jonge kinderen is het dolle pret. Want, het straaltje water komt als een totale verrassing. En dat is spannend.
Pien en Sanne hebben Toiletpret tijdens de perspresentatie bij Hasbro gespeeld en de meiden van 8 en 9 jaar hebben keihard zitten lachen. “Deze willen we!”, bleef de reactie. Dus, de meiden hebben het Toiletpret spel cadeau gehad en pakken het regelmatig uit de spelletjeskast. Een goed teken, want sommige spellen worden eenmaal gespeeld en blijven daarna in de kast.
Wat is er zo grappig aan Toiletpret?
Het verrassingselement! Je weet namelijk nooit wanneer er water uit de wc-pot spuit.
Je draait om beurten aan de wc-rol en dan moet je 1, 2 of 3 keer draaien. Hoor je het toilet doortrekken (zo grappig!) dan is er niets aan de hand. Dikke, vette pech heb je als er zonder waarschuwing een straal water uit de toiletpot spuit. Uitgeschakeld!


Als je Toiletpret met z’n tweetjes speelt, dan heeft op dat moment degene waar geen water uit de pot spoot gewonnen. Speel je met meer kids, dan speel je door tot de laatste gelukkige waar geen water uit de wc-pot komt.
Het schrikeffect is grappig en om de doorspoelgeluidjes (yep, er gaan dus wel batterijen in) wordt bij ons nog altijd heel hard gelachen.

Te koop bij o.a. Bol.com.