Spellen

Speel UNO nu ook digitaal

Het kaartspel UNO™ ken je vast wel. Het is wereldwijd een geliefde kaartspel. Wij nemen het zelf altijd mee op vakantie. Het is een leuk en spannend spel om met het gezin te spelen.
Digitaal
Het kon niet uit blijven: een digitale versie van UNO. Nintendo Switch gaat er met het kaartspel vandoor! Je kunt het klassieke kaartspel spelen, maar er zijn ook spannende elementen aan de digitale versie toegevoegd. Zoals het nieuwe Today’s Ruleset, dat meer plezier en nieuwe strategieën aan je UNO game toevoegt!
Strijd tegen andere spelers door je hand zo snel mogelijk weg te spelen in Classic play of pas jouw beleving van het spel aan door een variatie aan House Rules en spelinstellingen om er zeker van te zijn dat jij en je vrienden nooit twee keer hetzelfde spel spelen!
Om nog meer plezier uit de game te halen maak je gebruik van het spiksplinternieuwe Emote systeem, waarmee je aan iedereen die meespeelt laat zien hoe je je echt voelt, zowel lokaal als online! 
AFGELOPEN - Maak kans op het UNO voor Nintendo Switch™! 

UNO voor Nintendo Switch bevat de bekende spelelementen waar fans zoveel van houden, waarbij spelers om de beurt kleuren of nummers moeten matchen. Degene die als eerste alle kaarten op tafel gelegd heeft, wint. Daarnaast wordt het spelen met vrienden, familie en andere spelers van over de hele wereld nog makkelijker gemaakt door de toegevoegde video- en voicechat-functies.
Bovendien kent het spel verschillende thema’s, waaronder thema’s van Rabbids®, Just Dance®, Rayman® en speciale winterthema’s.
 
Winnen?
Beantwoord de vraag: wat vind jij zo leuk aan UNO?