Spellen

Bordspel Candy Crush

Candy Crush op je smartphone of tablet… bij ons is het nog altijd een favoriet tijdverdrijf. We crushen nog heel wat af. En we zijn duidelijk niet de enige, want het populaire online spel, dat in 2012 speelbaar werd op Facebook telt inmiddels wereldwijd ruim 285 miljoen maandelijkse spelers.
Snoepjes
Tijd dus voor een ‘echte’ versie! Just Games heeft het zoete online spel Candy Crush als bordspel naar de Nederlandse huiskamers gebracht. Superleuk, want nu kun je Candy Crushen met twee tot vier personen. Puzzel je gek met snoepjes.

Meer snoepjes
Wij testen het bordspel uit en dat is de eerste keer toch even zoeken. Je bent zo gewend aan de online variant waarbij een ketting van snoepjes zo wegzoeft en punten oplevert. Nu is het toch op een andere manier denken. Misschien zelfs wel leuker, als je het spel eenmaal onder de knie hebt. Je maakt een snoepjesketting van je eigen kleur om de kers in het midden van het speelbord te veroveren. Je tegenspelers kunnen het moeilijker maken. Zodra drie snoepjes van dezelfde kleur naast elkaar liggen beland je in een ‘sticky situation’.

Wij vinden Candy Crush bordspel absoluut gaaf, voor kids vanaf 8 jaar. Gezellig met het gezin samen een magische snoepjesketting maken op een vrolijk gekleurd - met herkenbare afbeeldingen - speelbord. 
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen geeft dit gezellige bordspel Candy Crush weg. 
 

In het spel kom je verrukkelijke verrassingen en verleidingen tegen, maar laat je niet afleiden. Door tactisch te spelen en met een flinke dosis geluk kun jij jezelf winnaar van het Candy Crush Bordspel noemen.
 
 
Maak kans op Candy Crush bordspel!
 
 
Vraag: Wat kost het spel bij Bol.com?
 

Winnaar: Kim van O. uit Valkenswaard.