Spellen

nijntje stoelendans

We schreven al eens eerder over nijntje stoelendans, maar het Nijntje Pre School speelgoed blijft altijd leuk en goed. het leert kinderen eenvoudige vaardigheden, zoals de stoelendans.

Nijntje Stoelendans

Pak een dansopdracht. Druk op de knop van de muziekdoos en de muziek gaat spelen. Dans nu van danscirkel naar danscirkel totdat de muziek stopt. Draai de danscirkel om waar je op staat.

Wat zie je op het Plaatje?

Nijntje Stoelendans werkt ook nog met verschillende niveaus:

  • • Niveau 1: 1 jaar
  • • Niveau 2: 2 tot 3 jaar
  • • Niveau 3: 3 tot 4 jaar

De nijntje fan schrijft in haar review van nijntje stoelendans met: “Mijn zoontje is net 2 jaar dus wij hebben zowel het spelletje voor dreumesen als voor peuters gespeeld. Op het moment dat ik de doos openmaakte en hij zag dat Nijntje Stoelendans erin zat werd hij euforisch en bleef maar 'Nijntje' roepen. Hij heeft ook Nijntje speelt Verstoppertje en dat zit in een soortgelijke verpakking. De herkenbaarheid voor kleintjes is er dus al gauw.”

Dansen met nijntje
“Toen de muziekdoos ging spelen, bleef hij maar dansen. En wanneer hij stopte drukte hij gauw weer om de muziek te laten starten. Het principe van het spel heb ik hem uitgelegd en hij ging keurig tussen de vrolijk (in Nijntje kleuren) gemaakte danscirkels staan. Wanneer de muziek stopte, vroeg ik hem naar de bal te zoeken. Dit ging heel snel en zonder moeite. Ik zag aan zijn gezicht dat hij trots werd van het goede antwoord, dus we gingen gauw verder. Uiteraard mocht hij op de knop drukken! Ook de pop had hij heel snel gevonden. We hebben uiteindelijk heerlijk samen gedanst en gespeeld. De interactie en lol die je door dit spel met je kleintje beleefd is zo leuk! De verschillende spellen die bij de verschillende leeftijden horen maakt dat het spel jarenlang interessant voor ze blijft.”


De conclusie: “Nijntje Stoelendans is echt een aanrader om te geven als cadeautje óf om zelf voor je kindje te kopen. Je gaat ze er ongetwijfeld heel erg blij mee maken. Wie vindt het nu niet leuk om te dansen? Spelletjes te spelen? En quality time met je gezin te hebben? 1 + 1 + 1 = Nijntje Stoelendans.”