Spellen

Net als op tv!

Kijk jij ook naar Wie is de Mol? En/of De Slimste Mens ter Wereld?
Wij vinden dit leuke tv-spellen om te volgen. En het goede nieuws… je kunt ze ook thuis spelen. En op reis meenemen! Want Just Games heeft de twee bekende spellen als pocket edition uitgebracht. Handig! Zo kan je de bordspellen Wie is de Mol? en De Slimste Mens ter Wereld altijd meenemen.
Deze spellen zijn de perfecte uitdaging voor iedere spelliefhebber en ideaal om mee te nemen op reis.


De Slimste Mens ter Wereld pocket edition
Okay, het leeftijdsadvies is 12+, dus zet je schrap. Met dit spel test je wie bij jou aan tafel de slimste is. Net als in de populaire tv-quiz De Slimste Mens ter Wereld.
Met de pocket editie speel je vijf spannende rondes. Weet jij de antwoorden op de vragen…
Verdien je eerste seconden met de ronde 3-6-9; geef razendsnel vier goede antwoorden. In de ronde Open Deur moet je de Puzzel oplossen terwijl jouw zuurverdiende seconden wegtikken. Houd je het hoofd koel? Ontdek hoeveel goede antwoorden je weet bij de ronde Ingelijst. Dan rest alleen nog de Finale; één vraag, vijf antwoorden. Speel je tegenstander naar 0 seconden en kroon jezelf tot De Slimste Mens ter Wereld!


Wie is de Mol? pocket edition
Wie zit er bij jou aan tafel te mollen?
Bij het bordspel Wie is de Mol? zijn vier nieuwe kaartsetjes met extra landen om de zoektocht naar de Mol te vervolgen. Los het geheim op en ontmasker de Mol voor het te laat is! Ook dit spel heeft een leeftijdsadvies van 12+.

De pocket edition is los te spelen, maar ook in combinatie met het basisspel van Wie is de Mol.


Neem je bordspellen mee op reis!
Wie wordt ‘de slimste mens ter wereld op reis’ en wie is bij jullie de Mol?