Spellen

Spel Dokter Prik

Als het eerder donker wordt of juist als het weer zo’n koude, druilerige (weekend)dag is, dan is het extra gezellig om samen een spelletje te doen met de kinderen.
Nieuw in het assortiment spelletjes bij Identity Games is Dokter Prik. Je speelt het met 3 tot 8 spelers en het is in een kwartiertje gespeeld. En daarna nog een keer, en nog een keer.
Weggeven
GaafvoorKinderen.nl heeft het spel zelf niet ontvangen, maar we mogen het wel weggeven. Supergaaf voor de lezers dus.
Lachen is het beste medicijn
Dokter Prik is het nieuwe razendsnelle en spannende actiespel en grappig om met kinderen vanaf 6 jaar te spelen. Lijd jij aan Stinkvoetose of Jeukitis? Maak je dan klaar om genezen te worden door Dokter Prik! . In dit grappige actiespel ben jij verantwoordelijk voor een gevaarlijk virus. Bescherm je medespelers tegen het virus, maar kijk uit dat jij zelf niet geprikt wordt.

Spuit
Schud de kaarten, rol de dobbelsteen en zorg dat je het virus niet krijgt! Ben je toch de virusdrager? Wees gerust, Dokter Prik geneest je! Neem de spuit in hand en waan je een echte dokter. Bang voor de prik? Geen zorgen, de prik doet geen pijn. Sterker nog, deze levert de meest hilarische momenten op. Zoals Dokter Prik altijd zegt: “Lachen is het beste medicijn!” 

 

Maak kans op Dokter Prik!

Lijkt het jou leuk om het spel Dokter Prik te spelen?

Wij mogen het spel weggeven! 

Het enige wat je hoeft te doen is het formulier in te vullen en te laten weten wat jou zo leuk lijkt aan het spel.

Het spel is onderweg naar Marjolein in Emmer-Compascuum.