Spellen

Magische wereld van Disney in bordspellen

Wat ons betreft is de combinatie van een spel en Disney-figuur gaaf. Fijn dus dat Koninklijke Jumbo Stratego Junior Disney en Party & Co Disney Princess uit heeft gebracht. Voor eindeloos magische spelletjesplezier.

Bordspellen
De spellen Stratego en Party & Co zijn in een ‘junior jasje’ gegoten en voorzien van Disney karakters. Zo kun je de bekende spellen nu dus spelen met jouw favoriete Disney figuur.
Stel een team met je meest geliefde Disney helden samen en neem het op tegen de beruchte schurken in Stratego Junior Disney. Ontdek met Party & Co Disney Princess de toverwereld van de Disney prinsessen en voer leuke opdrachten uit. De bordspellen sluiten perfect aan bij de belevingswereld van jonge spelletjesfans en laten ze kennis maken met de bekende klassiekers Stratego en Party & Co.


Stratego Junior Disney
Dit spel is speciaal voor de jonge spelletjes- en Disney fans. Het is te spelen vanaf een jaar of 4 en met twee spelers. Stel in het geheim een superteam met jouw helden en schurken samen. Het team dat de schatkist van de tegenpartij als eerste verovert, is de winnaar. Zijn jouw karakters sterk genoeg om niet verslagen te worden en de schatkist te vinden?
Fijn, er zijn twee spelvariaties. Zo blijft Stratego Junior Disney uitdagend en goed voor eindeloos spelplezier. Stratego Quest is geschikt vanaf 4 jaar, Triumph speel je vanaf 6.


Party & Co Disney Princess
Dit is hét bordspel voor alle fans (vanaf 5 jaar) van Disney prinsessen. Ga spelen met Sneeuwwitje, Anna, Elsa of misschien wel Rapunzel. Samen betreden jullie de magische wereld.
Het is de bedoeling dat je fiches verzamelt door verschillende opdrachten te doen en vragen te beantwoorden. Kijk bijvoorbeeld in de Toverspiegel om te ontdekken welke Disney prinses jij bent of onthoud alle afbeeldingen op de Supergeheugen-kaarten. De speler die als eerste alle vier de fiches verzamelt, wint het spel.
Laat je betoveren door Disney!

Wat wij zo ideaal vinden aan deze spelen? Ze zijn gaaf, maar ook nog eens heel leuk voor jong en oud en in ongeveer een half uur te spelen. Zo blijft het gezellig.
Als je Stratego of Party & Co kent speel je de bordspellen zo weg, maar weet je het toch niet helemaal… er zit natuurlijk een kaart met spelregels bij. Mocht je die toevallig kwijt zijn, geen nood bij de spellen van Jumbo! Alle spelregels van ieder spel zijn terug te vinden via www.jumbo.eu/spelregels.
De spellen zijn te koop bij speelgoedwinkels en Bol.com.

Overweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!