Spellen

55 jaar Loco, nu met Gouden Loco mini

Loco is al 55 jaar een begrip voor (groot)ouders die een kind spelenderwijs belangrijke vaardigheden wil laten oefenen. Sinds 1968 leren generaties lezen en rekenen met Loco. Het jubileumjaar wordt natuurlijk gevierd.

Fantasie prikkelen

De speciale jubileumeditie heet Loco mini Gouden pakket en bevat: een gouden Loco basisdoos én vier oefenboekjes. De opdrachten in de boekjes zijn voor kinderen vanaf 4 jaar en prikkelen de fantasie en stimuleren de creativiteit. Wat zo gaaf is aan Loco: je controleert zelf of je de opdrachtjes goed hebt gedaan… draai de doos om en zie of het figuur klopt. Natuurlijk applaus voor jezelf als het klopt, maar mocht het figuur niet juist zijn dan kun je zelf vrij gemakkelijk je foutje corrigeren.

Met de oefenboekjes stimuleer je creativiteit en het zelfcorrigerend vermogen.

Letters, woorden, spelling en tafels

In deze gelimiteerde jubileum editie van Loco mini zitten vier oefenboekjes: ik leer tafels 1-12, ik leer alle letters, oefenen met spelling en woorden leren. Ideaal voor gebruik op school of om thuis spelenderwijs verder te leren. Leren met een Loco doos is gewoon gaaf en een feestje.

"Loco is magisch..." - Hans Kazàn

De spellen van Loco gaan al generaties lang mee. Zo ook bij de familie Kazàn. De goochelaar en illusionist Hans Kazàn, zijn kinderen én kleinkinderen, allemaal speelden óf spelen zij met Loco. Uitgeverij Zwijsen vroeg hem naar zijn eigen ervaring met Loco.

“Loco, dat brengt toch uit een ver verleden allerlei dingen in mij naar boven. Ik kan me nog goed herinneren dat ik thuis Loco speelde. Ik deed dan de opdrachten, draaide de doos om en hoopte dat ik alle antwoorden goed had. Ik weet nog dat ik dat altijd heel spannend vond, kloppen de kleuren in het patroon wel? Dat heeft toch echt iets magisch! Daarom heeft Loco mij altijd zo gefascineerd, denk ik.”

De exclusieve gouden basisdoos Loco min, met de vier oefenboekjes is te koop bij o.a. Bol.com. (Overweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!)