Gaaf voor Tieners

Géén pukkel voor mij

Wááát, een pukkel!?! Midden op mijn voorhoofd. Drama natuurlijk…  gelukkig heb ik van de week een nieuwe lijn producten gespot. De tubes en flacons zien er ook echt gaaf uit. Het heet Clean Start. Ik kocht de Clean Start Kit met vijf producten. Hiermee was ik mijn gezicht, ik hydrateer, scrub en smeer. En het helpt! Mijn huid ziet er een stuk beter uit. 

De filosofie van Clean Start is een gezonde, evenwichtige huid. Het gaat bij Clean Start niet om beauty, maar om goed in je vel zitten. Goed voor je huid zorgen ligt op dezelfde lijn als tanden poetsen, flossen en niet roken. Daarbij komt ook nog dat een gezonde huid zelfvertrouwen geeft.

Advies aan tieners

Clean Start heeft een eigen website waarop 12- tot 20-jarigen terecht kunnen met vragen over de producten, hun huid en alles wat daarmee verband houdt. De skin care therapists van de Dermalogica instituten zijn getraind in het geven van advies en behandelingen aan tieners. Tieners willen niet dezelfde behandeling als hun moeder, nee die hebben een heel andere aanpak nodig. Aan alles is gedacht en daarmee is Clean Start dé serie voor deze kritische doelgroep.

De inhoud van de Clean Start Kit bestaat uit een: Wash off (50 ml), All over clear (50 ml), Ready, set, scrub! (75 ml), Bedtime for breakouts (15 ml) en een Welcome matte spf 15 (15 ml). www.dermalogica.nl