Gaaf voor Tieners

Gaaf… een eigen dierentuin

 

alt

 

Dát lijkt mij nou echt kicken en gaaf… een eigen dierentuin. Het is toch te gek als je olifanten, leeuwen, apen en andere mooie dieren iedere dag kunt zien. En eten geven. Enneh, het hok van schoon moet maken. Ik heb dus weg zitten dromen toen ik de dvd We Bought a Zoo heb gekeken. Te gek om in een dierentuin te wonen! Ik hoorde dat in Nederland in DierenRijk ook een familie woont, net als in de film. Vet chill.

De beer is los
Het verhaal van de film We Bought a Zoo is op zich best heftig, want het gaat over Benjamin (Matt Damon) die net zijn vrouw heeft verloren en met zijn puberzoon en dochtertje een nieuwe start nodig heeft. Hij koopt een in verval geraakte zoo waar ze met de hulp van o.a. dierenverzorgster Kelly (Scarlett Johansson) er alles aan om de dieren een thuis te geven. Terwijl zoonlief in een diep dal zit, raakt hij toch langzaam maar zeker gehecht aan de nieuwe plek (en aan het meisje dat er werkt). Hij is tegendraads en laat een kist slangen (per ongeluk) open staan en pas na een heftige ruzie met zijn vader Benjamin heeft hij een goed gesprek terwijl ze bij een oude en zieke tijger op de grond zitten. Oh ja, halverwege het verhaal is er ook nog een beer losgebroken. Spannend. Hoe dit familiefilm over het volgen van je dromen en opnieuw beginnen afloopt, kun je nu op dvd en Blu-ray zien.

Vakantiepark Beekse Bergen
Bij de Blu-ray en dvd vind je een flyer met een korting voor Vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek! Verblijf een weekend lang in een sfeervolle “jungalow” (geschikt voor 6 personen) vlakbij het Victoriameer. Leef je de hele dag uit in de Afrika Club, aan het zandstrand of in het kolkende Junglebad met glijbanen. Een korte wandeling brengt je naar het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen waar meer dan duizend wilde Afrikaanse dieren leven. In dit heerlijk groene stukje Afrika in Nederland beleven jong en oud onvergetelijke avonturen. De korting is geldig van september 2012 t/m maart 2013 exclusief de schoolvakanties.