Gaaf voor Tieners

Discodip op je nagels

alt

Het wordt de trend! 3D nagels. Ziet er echt te gaaf uit! Ik krijg er overal complimentjes over, want die bolletjes op mijn nagels zorgen voor een super 3D-effect. En ik had het zo gefikst. In een paar eenvoudige stappen.

1. Breng de PUPA BASE COAT aan ter bescherming van de nagels. Breng daarna een laagje LASTING COLOR aan en wacht 4 minuten zodat de laag goed droog is.

2. Werk steeds 1 nagel tegelijk af. Breng een tweede laagje LASTING COLOR aan. Schud eerst het flesje met de gekleurde bolletjes en strooi ze over de net gelakte nagel. Hou hierbij de vinger boven het schaaltje.

3. Druk de bolletjes aan voor een long lasting resultaat en wacht 15 minuten zodat het goed droog is. Plaats een hoek van het schaaltje op het glazen flesjes om de bolletjes weer terug te schenken.

Om het resultaat nog langer vast te houden kan op de rand van de nagel een laagje FIX & SHINE TOPCOAT worden aangebracht. De kleuren: Black, Violet, Blue, Multicolor, Grey en White. Dit is een limited edition van PUPA, www.pupa.nl. In deze verpakking vind je LASTING COLOR Glossy Nail Polish. De best verkopende formule is een perfecte basis voor een buitengewone Bubbles Nail Art. Extreem heldere en intense kleuren met een onberispelijke dekking. GEKLEURDE BOLLETJES, speciale glazen microbolletjes met een parelachtige, glanzende finish. Een speciaal gevormd schaaltje waarin de bolletjes worden opgevangen tijdens het aanbrengen van de Nail Art.