Gaaf voor Tieners

Chocolade in de badkamer

alt

Eigenlijk is de nieuwe Kneipp Cacao badschuim van mijn moeder, maar ik ben er ook dol op. Chocolade is onweerstaanbaar lekker. En dan bedoel ik niet alleen de smaak, ook de geur, de kleur… hmmm. Het hoofdingrediënt cacao bevat bijzondere stoffen die ervoor zorgen dat ons lichaam extra gelukshormonen aanmaakt. En dat kun je nu ook ervaren tijdens het douchen en baden. Met de Kneipp Cacao. Het is een limited edition en vanaf eind oktober verkrijgbaar, ook in speciale cadeauverpakking. Ideaal dus als schoencadeau of onder de kerstboom.

Gave weetjes…

"De chocolade zachte huid“

Cacao beïnvloedt de huidsensoren en heeft een kalmerende werking op de huid. Cacao zit ook boordevol mineralen, alkaloïden en flavonoïden die werken als anti-oxidanten. Bovendien bevat chocolade cafeïne met anti-irriterende eigenschappen. Kortom, je krijgt er een stralende, zachte en supersoepele huid van!

Cacao maakt je blij!

Cacao bevat theobromine wat ervoor zorgt dat het serotonine - en endorfinegehalte in ons lichaam verhoogd wordt. Het zijn deze hormonen die ons een goed gevoel geven.