Gaaf voor Tieners

Fris en fruitig

Ik weet niet waar het door komt, maar in de zomer draag ik altijd extra graag een zalig geurtje. Ik word er vrolijk van. Het maakt een stranddag nog net even prettiger en als ik naar mijn vriendinnen ga om te chillen is het gewoon super om een fijne parfum te hebben. Dus op naar de shop… om te ruiken. Die verpakking van PUMA Sync valt mij meteen op. Fijne knal kleuren. Sprayen en ruiken! Hmmm, fris, fruitig, exotisch. Yes, die moet ik hebben. Echt iets voor een jonge meid als ik. En yes, er is ook nog een deo en shower gel bij. Terwijl de verkoopster het in staat te pakken ruik ik nog eens aan mijn pols waar ik de geur draag. Ik ruik… papaja, mandarijn, perzik en er wordt mij verteld dat er ook lotusbloemen, mandarijnbloesem en sandelhout in zitten.

Ook voor hem

Wat heel gaaf is, er is ook een nieuwe PUMA Sync voor hem. Die wil ik ook ruiken. Oh, perfect! Een heerlijke mix van frisse limoen, bergamot, rozemarijn, lavendel en geranium. Om die laatste moet ik wel lachen, wat geranium is natuurlijk echt iets voor opa’s en oma’s. Maar tja, in parfum zitten wel vaker ‘vreemde geuren’. 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag tieners blij maken met PUMA Sync voor hem of voor haar. 

 

 

Vul voor 1 september op het winformulier in welke Eau de Toilette jij wilt winnen: voor haar of voor hem. Meer winnen? Kijk bij Gratis spullen voor Vrouwen.