Gaaf voor Tieners

Minecraft expert

Samen met mijn vrienden speel ik Minecraft op papa’s iPad. We bouwen de mooiste plekken en ik kijk ook vaak filmpjes op You Tube. Sinds ik het nieuwe boek over Minecraft heb, kan ik nog meer moois bouwen. En leren! Want ik weet nu wie Minecraft heeft bedacht (namelijk Notch) en heb ik gelezen over de geschiedenis van Minecraft. Super leuk. Maar het leukst is natuurlijk het spelen…

Minecraft kinderboekenreeks

Er zijn zelfs twee boeken over Minecraft verschenen bij Uitgeverij Juniorpress. (Kijk alvast op www.minecraft.juniorpress.nl voor een voorproefje!) Het Handboek voor Beginners en het Redstone Handboek. Ik heb het boek met de groene kaft gekregen om te testen en ik bouw nu met behulp van tools in het boek een winkel of vliegtuig.

Zo gaaf. “Je bent helemaal alleen in een geheimzinnige wereld vol verborgen gevaren. Je hebt maar een paar minuten om eten en onderdak te vinden, want straks wordt het donker en komen de monsters tevoorschijn. Wat nu? Dit boek zit vol met tips en instructies van de makers en van beroemde Minecraft experts”, meldt het persbericht. En het is waar! Ik weet nu als Minecraft expert hoe ik alles moet oplossen. Ik ben benieuwd naar het Redstone Handboek… hierin vind je alles wat je moet weten om je aan te sluiten op de duizelingwekkende mogelijkheden van redstone. Dit boek geeft je stap-voor-stap instructies en onthult creaties van de beste redstone bouwers. Zet je schrap voor de oneindige mogelijkheden die redstone biedt!

Over Minecraft:

Minecraft is een wereldwijd fenomeen. Met meer dan 40 miljoen spelers en 12 miljoen downloads voor de Xbox360 is Minecraft een van de meest succesvolle games ooit. In 2016 verschijnt er zelfs een film over Minecraft. Producent is Dan Lin, die ook achter het enorme succes van de LEGO© film zit.