Gaaf voor Tieners

Schieten voor meisjes

Zowel oma als mama houden niet zo van speelgoed dat kan schieten. Maar mijn broer en ik vinden het juist wel cool. Hoe gaaf is het namelijk dat NERF nu ook meisjes schiet-speelgoed heeft? In de speelgoedwinkel heb ik een paar keer gekeken naar de Rebelle Secret Agent Bow van Hasbro, met een nominatie voor Speelgoed van het Jaar 2014. Dat vind ik extra grappig, want mama zit in de vakjury voor Speelgoed van het Jaar. Zal zij dus toch punten hebben gegeven aan schietspeelgoed?

Pijlsnel

Anyway, bij de uitreiking van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2014 in november zag ik hoe de NERF Rebelle Secret Agent Bow gewoon won in haar categorie! Joepie. Ik ben ter plekke nog met de handboog gaan schieten. Niet alleen die paars en roze kleur is gewoon ontzettend stoer en hip, met deze Secret Agent Bow kan ik pijlsnel een pijl afschieten. Je schijnt er zo’n snelheid van 25 meter te kunnen halen. Ik ga ermee op geheime missie en de handboog kan ik supersnel spannen… daarna is het een kwestie van loslaten en de pijl schiet razendsnel weg. Op z’n doel af. Eigenlijk is het wel handig om dit buiten te doen, want binnen heb ik bijna een fotolijst van de muur geschoten. Oepsie. Ik had even niet helemaal opgelet, want met de rode laserstraal kun je eigenlijk heel goed op je voorwerp richten. Nog net op tijd had ik mij Secret & Spies pijlen weer terug in de pijlkoker voor mama zag wat er was gebeurd.

Extra gaaf is het nu een vriendin van mij ook de NERF Rebelle Secret Agent Bow heeft. Nu kunnen we tegen elkaar strijden. Wij zijn stoere spionnen… met op ons verlanglijstje de speciale SECRET & SPIES darts waarmee je ultrageheime bericht naar je vriendin kunt sturen, dat niemand anders kan lezen! www.hasbro.nl