Gaaf voor Tieners

Overal Minecraft spelen

Dát is gaaf! Een armband waarmee ik overal mijn Minecraft kan spelen. Ik ben dol op de game en dus speel ik het graag met en bij vrienden. Lastige was dan voorheen dat ik mijn world daar niet had. Nu wel! Dankzij die wearable Minecraft armband.

Ik ben 9 jaar en ik vind de zwarte armband met zilver/rode blokje er wel stoer uitzien. Best cool om te dragen. Maar nog cooler om dus je eigen Minecraft-console bij je te hebben in de vorm van een USB-stick. Volgens het doosje waarde Gameband + Minecraft in zit is het plug-in en go. In je computer dus. “Sluit de band aan op een USB-poort van een pc en kinderen spelen verder in hun eigen werelden, waar en wanneer ze maar willen.” Maar mijn wereld zit op mijn iPad Mini, dus dat is even lastig. Met de band kun je via Windows, Mac en Linux opstarten en spelen.

Virtuele wereld

Ik bouw bij mijn ene vriendje verder aan mijn virtuele wereld en bij een ander vriendje dacht ik Minecraft te gaan spelen, maar we hadden te lang gevoetbald buiten… de tijd was om. Dát kan ik ook op de armband zien. Het is dus niet alleen een gameband, je ziet er ook op hoe laat het is, de datum, het beschikbare geheugen (tot 8GB) en animaties. Ook handig: je raakt je data nooit kwaijt dankzij de back-up in de cloud. Ik vind het een handige Gameband + Minecraft. En natuurlijk is het even sparen, maar nu kan ik overal Mincraft spelen.

 

Wearable technologie is complex en relatief nieuw, vandaar dat de prijzen vaak iets hoger liggen – dat in combinatie met de co-branding met Minecraft en de duurzame materialen waar de Gameband uit bestaat hebben de huidige retailprijs bepaald.